Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Kuidas oma Apple’i kontolt eemaldada seadmeid, millega saab äpipoest oste teha?

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mikk
    Saidi haldaja ja asutaja
    • Oct 2021
    • 331

    Kuidas oma Apple’i kontolt eemaldada seadmeid, millega saab äpipoest oste teha?

    Kui kasutad mitmes seadmes oma Apple kontot sisselogimiseks, siis ühel hetkel võid avastada, et ei saagi uude seadmesse oma rakendusi ja oste alla laadida.

    Sellisel juhul on tark tegu pilk peale visata kontoga seotud seadmetele, millele on antud luba neid alla laadida.

    Seadmete nimekirja nägemiseks tuleb sul avada Maci arvutis Apple Music rakendus või PC peale iTunes. Macil leiad peale avamist menüüribalt valiku “Accounts”, kust saad edasi liikuda “View My Account” menüüsse.

    Siit leiad suhteliselt algusest kategooria “Downloads and Purchases”, mille kaudu saadki seadmete nimekirjale ligi. Selleks ava vasakult küljelt valik “Manage Devices”, misjärel kuvataksegi seotud seadmeid.

    Kui neist mõni pole enam kasutuses, saad selle nimekirjast kerge vaevaga eemaldada. Võib aga juhtuda, et mõne seadme taga olevat eemaldamise võimalust ei saagi kasutada. Seda sellepärast, et Apple laseb alles 90 päeva möödudes seadme uue kontoga ühendada ning nii kaua ei saa seda ka olemasoleva küljest lahti ühendada.
Töötlen...