Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

[Õpetus] Kuidas paigaldada Windows 10 MacOS kõrvale

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • root
    Huviline
    • Oct 2021
    • 318

    [Õpetus] Kuidas paigaldada Windows 10 MacOS kõrvale

    Windowsi paigaldamiseks kasutage Boot Camp Assistanti, mis on teie Maciga kaasas.

    1. Kontrollige turvalise alglaadimise sätet (Secure Boot)
    Turvalise alglaadimise vaikesäte on Full Security (täielik turvalisus). Kui muutsite selle väärtuseks No Security (turvalisus puudub), muutke see enne Windowsi paigaldamist tagasi valikule Full Security (täielik turvalisus). Pärast Windowsi paigaldamist saate kasutada mis tahes turvalise alglaadimise sätteid, ilma et see mõjutaks Windowsist käivitada.

    2. Kasutage Windowsi partitsiooni loomiseks Boot Camp Assistanti
    Avage Boot Camp Assistant, mis asub teie rakenduste kaustas Utilities (Utiliidid). Järgige ekraanil kuvatavaid juhiseid.

    Kui teil palutakse USB mälupulk sisestada, ühendage mälupulk Maciga. Boot Camp Assistant kasutab seda Windowsi paigaldamiseks buutiva USB mälupulga loomiseks.
    Kui Boot Camp Assistant palub teil määrata Windowsi partitsiooni suuruse, siis pidage meeles minimaalseid salvestusruumi nõudeid. Määrake oma vajadustele vastav partitsiooni suurus, sest te ei saa selle suurust hiljem muuta.

    64 GB või rohkem vaba salvestusruumi teie Maci käivituskettal:
    • Teie Macil peab olema kuni 64GB vaba salvestusruumi, kuid vähemalt 128GB vaba salvestusruumi tagab parima tulemuse. Windowsi automaatsed värskendused nõuavad nii palju ruumi või isegi rohkem.
    • Kui teil on iMac Pro või Mac Pro, millel on 128GB mälu (RAM) või rohkem, vajab teie käivitusketas vähemalt sama palju vaba salvestusruumi, kui teie Macil on mälu.

    3. Vormindage Windowsi (BOOTCAMP) partitsioon
    Kui Boot Camp Assistant on lõpetanud, siis taaskäivitub teie Mac Windowsi paigaldusprogrammiga. Kui paigaldusprogramm küsib, kuhu Windows paigaldada, siis valige BOOTCAMP-i partitsioon ja klõpsake nuppu Vorminda. Enamikul juhtudel valib ja vormindab paigaldusprogramm BOOTCAMP-i partitsiooni automaatselt.

    4. Paigaldage Windows
    Eemaldage kõik välisseadmed, mida paigaldamise ajal ei vajata. Seejärel klõpsake nuppu Edasi ja järgige Windowsi paigaldamise alustamiseks ekraanil kuvatavaid juhiseid.

    5. Kasutage Windowsis Boot Campi paigaldusprogrammi
    Kui Windowsi paigaldamine on lõppenud, käivitub teie Mac Windowsis ja avab akna „Welcome to the Boot Camp installer”. Järgige Boot Campi ja Windowsi tugitarkvara (draiverid) paigaldamiseks ekraanil kuvatavaid juhiseid. Lõpuks palutakse teil masin taaskäivitada.

    Kui Boot Campi paigaldusprogramm ei avane, avage Boot Campi paigaldaja käsitsi ja kasutage seda Boot Campi paigaldamise lõpuleviimiseks.
    Kui teie Macis on Thunderbolt 3 pordiga ühendatud väline ekraan, on ekraan paigaldamise ajal tühi (must, hall või sinine) kuni 2 minutit.

    6. Kuidas vahetada Windowsi ja macOS-i vahel
    Taaskäivitage seade ja seejärel vajutage ning hoidke käivitamise ajal all klahvi Option (või Alt) ⌥, et Windowsi ja macOS-i vahel vahetada.
  • reine
    IT huviline
    • Feb 2022
    • 38

    #2
    Hakkan tegutsema. Kui veel peale selle siin loetu abi vajan - kas võin nõu küsida?

    Kommentaar

    Töötlen...