Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

[Õpetus] Kuidas vastavalt kellaajale automaatselt Apple Watchi välimust muuta

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • root
    Huviline
    • Oct 2021
    • 318

    [Õpetus] Kuidas vastavalt kellaajale automaatselt Apple Watchi välimust muuta

    Olenevalt olukorrast ja käsil olevast tegevusest on osad Apple Watchi kella välimused paremad kasutada kui teised. Näiteks sportides on hea omada tervisenäitajatest ülevaadet, samas kui viisaka välimuse juurde sobib paremini klassikaline kella välimus.

    Apple Watchil on olemas võimalus sõltuvalt kellaajast seda automaatselt teha. Selle jaoks kasuta Apple Shortcuts rakendust, mille leiad oma telefonist.

    Kui tahad muudatuse teha vastavalt kellaajale, siis vali rakendusest Automation -> Create Personal Automation -> Time of Day.
    Järgmisel lehel saad määrata endale sobiva aja ning sealt edasi otsida kellaga seotud tegevusi. Viimase jaoks on kõige mugavam kasutada lehe allservas paiknevat otsinguriba – kui sisestada sinna “watch”, ilmuvad ekraanile erinevad nutikellaga seotud tegevuste valikud.

    Nimekirjast vali “Set Watch Face” ja seejärel saad määrata, milline kella välimus vastaval kellajal aktiveeritakse. Edasi saad määrata, kas soovid, et enne automaatse tegevuse alustamist annaks rakendus sellest teada või mitte.
Töötlen...