Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Nipp: Kuidas iPhone’is kellegi telefoninumber blokeerida?

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mikk
    Saidi haldaja ja asutaja
    • Oct 2021
    • 331

    Nipp: Kuidas iPhone’is kellegi telefoninumber blokeerida?

    Vahel võib tekkida vajadus kedagi oma telefoni kontaktidest nii eemaldada, et see kontakt ei saaks enam edaspidi ühendust võtta. Sellepärast on telefonidel võimalus numbreid blokeerida ja seda ka iPhone’idel.

    Blokeeritud numbrilt ei ole enam võimalik saata sõnumeid ega FaceTime’i taotlusi ning kõned lähevad automaatselt kõneposti. See on ka ainus vihje, mis blokeeritule jääb – ta kõned lähevad pidevalt kõneposti.

    Blokeeritud numbrid saavad jätta kõneposti ka teateid, kuid need lähevad spetsiaalsesse blokeeritud sõnumite kausta, mida on lihtne ignoreerida.

    iPhone’il on mitu võimalust, kuidas kellegi number ära blokeerida, kuid mõlema lähenemise tulemus on sama.

    Esimene võimalus on avada iPhone’i oma helistamisrakendus ning valida Recents. Nähes numbrit, mida tahad blokeerida, tuleb vajutada paremas servas oleva i peale.

    Ekraani alla ilmub siis võimalus Block this Caller. Seda nuppu vajutades ei saa teine osapool enam sisse helistada ega sõnumeid saata.

    Variant on blokeerida kontakt ka sõnumirakendusest. Selleks tuleb avada Messages äpp ja klikkida ülal keskel olevale saatja informatsioonile. Jällegi on avaneva vahelehe allosas võimalus Block this Caller.

    Bloki eemaldamiseks tuleb avada sätted ja valida Phone. Sealt saab juba valida Blocked Contacts ning libistada blokeeritud kontakt vasakule.

    Teine variant on valida blokeeritud kontaktide juures Edit ning vajutada punase miinusmärgi peale selle numbri kõrval, millelt soovid blokeerimist eemaldada.
Töötlen...