Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Bang & Olufseni müra summutavate kõrvaklappidega H95 unustadki ennast muusikat kuulama

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Aikuh
    IT huviline
    • May 2023
    • 39

    Bang & Olufseni müra summutavate kõrvaklappidega H95 unustadki ennast muusikat kuulama

    Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	46
Size:	186.9 KB
ID:	1191
    Pealtnäha tavalised kõrvaklapid Beoplay H95 peidavad endas üllatusi, mis lihtsustavad kasutust ning pakuvad esmaklassilist kuulamiskogemust.

    Bang & Olufsenile omaselt on ka kõrvaklapid H95 loodud vastupidavust silmas pidades. Kujustusele on pööratud suurt rõhku ning materjalide valikul on tähtsustatud nende kvaliteeti. Tänu sellele on H95 kõrvaklappe ülimalt mugav peas kanda ka pikemat aega ning see teeb sellest klapipaarist kõige muu hulgas väga hea reisikaaslase.

    Mürarikkas keskkonnas saad ennast vajadusel ümbritsevast välja lülitada mürasummutustehnoloogia abil. Kokku on kõrvaklappidel viis summutusastet, mida vastavalt olukorrale kasutada. Olgu selleks tänava taustamüra või lennukimootorite mürin, H95 saab efektiivselt jagu igast helist. Kusjuures taseme muutmine käib ülilihtsalt kõrvaklapipealset osa keerates. Soovi korral on võimalik klapid seadistada ka nii, et kõnelejate hääl ja muud taustahelid oleksid hoopis selgesti kuuldavad.


    Loe edasi Geenius.ee portaalist​
Töötlen...