Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Bang & Olufsen Beolab 90 kohandab heli ideaalseks sinu ja ruumi järgi

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Aikuh
    IT huviline
    • May 2023
    • 39

    Bang & Olufsen Beolab 90 kohandab heli ideaalseks sinu ja ruumi järgi

    Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	63
Size:	126.4 KB
ID:	1198​​


    Bang & Olufsen otsustas tähistada 90. sünnipäeva spetsiaalselt selleks puhuks loodud kõlariga ning tulemuseks on mudel Beolab 90. Tegu on juhtmevaba põrandakõlariga, mis pakub enneolematut muusikalist elamust.

    Suure juubeli tähistamiseks tehtud kõlar on tõeline šedööver. Kõlari loomisel sai juhtmõtteks pakkuda kuulajale kõike, mida see soovida oskab: stuudioga sarnanev heli, kus iga nüanss välja tuleb ja heli õhuliseks muutub, tõeliselt sügav bass ning selged ja täpsed ülemised sagedused. Samamoodi taheti, et see sobiks iga suurusega ruumi, oleks piisavalt võimas igasuguse kasutuse jaoks ning sulanduks valatult igasse keskkonda.

    Just sellepärast leiab Beolab 90 seest seitse 30 mm tviiterit ülemiste sageduste jaoks, seitse 86 mm elementi keskmiste sageduste tarvis ning kolm kõlarielementi madalate sageduste jaoks. Kõik see annab kõlari võimsuseks 8200 vatti, nii et see ei jää hätta ka suurte ruumide heliga täitmisel.


    Loe rohkem Geenius.ee portaalist​
Töötlen...