Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Rekordiliselt kõrge tasus USA nutitelefonide tarbijatele kaubanduse kaudu

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Rekordiliselt kõrge tasus USA nutitelefonide tarbijatele kaubanduse kaudu



    Aruandest selgub, et 2023. aastal tagastati USA tarbijatele mobiilseadmete vahetamise programmide kaudu rekordilised 4,3 miljardit dollarit, ainuüksi viimases kvartalis 1,6 miljardit dollarit

    1 — Assuranti viimane USA mobiilseadmete kaubandusturu uurimine näitas, et see tõusis, kuna nii ettevõtted kui ka tarbijad seisid 2023. aastal jätkuvalt silmitsi majanduskasvu aeglustumise ja elukalliduse kriiside karmide vastutuultega ning rekordilised rekordilised rekordid 2023. aastal. tootlusturu väärtus.

    ・Aruanne Assurant 2023 Mobile'i vahetamise ja versiooniuuenduse suundumuste aruanne jälgis seadmete järelturu pidevat kasvu, tuues välja kõige populaarsemad nutitelefonid, mis on müügi- ja versiooniuuendusprogrammide kaudu müüdud, nutitelefonide keskmine sisseostetav väärtus ning vahetustrendid Apple'i kellad.

    ・Aruande peamised järeldused olid, et mobiilseadmete vahetamise programmide kaudu tagastati tarbijatele aasta jooksul koguväärtus 4,3 miljardit dollarit – see on 13% kasv võrreldes 2022. aastaga, mis tähistab tööstusharu kõrgpunkti. Seadmete keskmine vanus vahetamisel oli 3,46 aastat ja 2023. aastal veebis tehtud tehingute arv kasvas 2022. aastaga võrreldes 10%.

    ・Aasta viimases kvartalis tagastati tarbijatele vahetusprogrammide kaudu koguni 1,6 miljardit dollarit – see on neljanda kvartali rekord ja väärtuse kasv 25% võrreldes eelmise aasta sama kvartaliga. 2023. aasta kolmandas kvartalis tagastati USA tarbijatele mobiilsete vahetusprogrammide kaudu 999 miljonit dollarit.

    ・2023. aasta neljandas kvartalis oli viiest suurimast tagastatud seadmest neli 5G-toega ning iPhone'i kaubavahetuse väärtused olid rekordiliselt kõrgeimad – 218 dollarit, võrreldes 186 dollariga kolmandas kvartalis.

    ・IPhone 11 oli seitsmendat kvartalit järjest populaarseim seade, mis vahetus- ja täiendusprogrammide kaudu tagastati, moodustades peaaegu 30% viiest parimast seadmest. IPhone 12 variatsioonid moodustasid enam kui poole (51%) aasta jooksul müüdavatest seadmetest. IPhone 11 järel olid iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone XR ja iPhone 12 Pro enim sisse lülitatud seadmed. Seevastu Samsung Galaxy S21 oli 2023. aasta Android-seadmete seas kõige populaarsem.

    ・„2023. aasta oli seadmete vahetamise jaoks rekordiline aasta, mis tõstab esile kasvavat isu nende programmide järele üha kulu- ja keskkonnateadlikumate tarbijate jaoks. Kuna neljanda kvartali pühademüügid ja suured jaemüügiüritused, nagu must reede, suurendasid nõudlust uute seadmete järele, nägime sel perioodil hüppelist seotust vahetusprogrammidega, ”ütles Assuranti globaalse ühendatud elu ja rahvusvahelise osakonna president Biju Nair. uuringu kohta.

    ・„Tulevikku vaadates eeldame, et nõudlus vahetus- ja täiendusvõimaluste järele kasvab jätkuvalt, kuid see on võimalik ainult operaatorite, originaalseadmete tootjate, jaemüüjate ja MSO-de toel, kes pakuvad atraktiivseid vahetuskampaaniaid ja uuendusprogramme. Sektoritevaheline koostöö on sekundaarse seadmete turu laiendamiseks ning praegused nutitelefonid kättesaadavamaks ja jätkusuutlikumaks muutmiseks ülioluline.


    Loe lähemalt nutitelefonide kohta:

    ・5G-seadmed arenevad nutitelefonidest kaugemale, et toetada asjade internetti (IoT): uurimustöö kirjeldab üksikasjalikult 5G-seadmete dünaamilist trajektoori alates nutitelefonidest kuni teedrajavate vähendatud võimekuse ja akuta ümbritsevate asjade Interneti-seadmeteni.

    ・Nutitelefonide ringlussevõtt – Ühendkuningriigi ostjad ütlevad, et lähme uuesti ringi: Ühendkuningriigi elukalliduse kriis ei näita taandumise märke ega ka vajadust, et kõigi toodete ja teenuste tarbijad tegutseksid säästvamalt. On vähe turge, kus mõlemad dünaamikad kehtivad nii tugevalt kui nutitelefonide puhul.

    ・Ülemaailmne nutitelefonide tarne väheneb aasta-aastalt juba kaheksandat kvartalit järjest: Omdia uuring näitab, et kunagist peatamatut nutitelefonide tööstust tabab praegu vastutuul ja ennustab, et 2023. aasta lõpuni on selles valdkonnas rasked ajad.


    ​https://www.computerweekly.com/news/366570112/Record-high-returned-to-US-smartphone-consumers-through-trade-in
Töötlen...