Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Nexfibre teeb lairiba infrastruktuuri investeeringuid miljardi naelsterlingi väärtuses

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Nexfibre teeb lairiba infrastruktuuri investeeringuid miljardi naelsterlingi väärtuses



    Järgmise sammuna Ühendkuningriigi hulgimüügiteenuse pakkuja plaanis tarnida 2026. aastaks täiskiu gigabitine võrk 5 miljonile ruumile näeb kohustust teha 2024. aasta jooksul lairibataristusse miljard naela.

    1 — Kuna Nexfibre kavatseb kiirendada oma hulgimüügi täiskiupõhise gigabitise lairibavõrgu jalajälge ja tarnijate nimekirja kogu Ühendkuningriigis, avalikustas Nexfibre, et investeerib sel aastal lairibataristusse 1 miljard naela osana plaanidest edendada pikaajalist konkurentsi kiudoptilises võrgus. juurdepääsu turule riiklikul tasandil.

    Nexfibre on Virgin Media O2 (VMO2) aktsionäride Liberty Global ja Telefónica ning investeerimisfirma InfraVia Capital Partners 4,5 miljardi naela investeeringu tulemus. See käivitati Ühendkuningriigi esimese riikliku tasandi väljakutsuja loomiseks BT Openreachile, suurendades valikuvõimalusi ja konkurentsi turul.

    ​Nexfibre eesmärk on viia 2026. aastaks kiudoptiline võrk kasutusele viies miljonis kodus, mida praegu VMO2 võrk ei teeninda, ning võimalusega laieneda veel kahe miljoni koduni. VMO2-l on eksklusiivne partnerlus Nexfibre'iga ja selle eesmärk on, et kiu jalajälg ulatuks 80%-ni Ühendkuningriigist koos tema enda kiu uuendamise plaanidega, mis valmivad 2028. aastal, kusjuures Nexfibre pakub materjali leviku baasi, millele tugineda.

    ​Hulgimüüja ütles, et investeering annab Ühendkuningriigi digitaalsele infrastruktuurile olulise tõuke, aidates valitsusel täita oma gigabitise lairibaühenduse ambitsioone ja saavutada oma eesmärke. Nexfibre näeb investeeringuna Ühendkuningriigile konkurentsivõimelist turgu, mis on vajalik edusammude ja innovatsiooni edendamiseks, tegeledes piirkonna "ajaloolise" investeeringute puudumisega, mis on otseselt tingitud traditsioonilistest "monopoolsetest" positsioonidest turul ja "suutmatus ellu viia". järgmise põlvkonna ühenduvus”.​

    2 — Võrgu laiendamise tegevuse hoogustumisega märkis Nexfibre'i tegevjuht Rajiv Datta, et peale turgu valitseva lairibateenuse pakkuja Openreachi kavatseb tema ettevõte sel aastal Ühendkuningriigis ehitada rohkem kui ükski kiudoptilise võrgu pakkuja, mille tulemusel saab temast suuruselt teine ​​konkurentsivõimeline ettevõte. võrk alles teisel tegevusaastal. Ta lisas, et ettevõte kavatseb mängida aktiivset rolli turu konsolideerimisel, pakkudes loomulikku kodu kvaliteetsetele võrkudele, mis laiendavad ettevõtte jalajälge.

    ​"1 miljard naela, mille me sel aastal investeerime, annab Ühendkuningriigi digitaalsele infrastruktuurile suure tõuke. Meie maailmatasemel investorite toel toome Ühendkuningriiki väga vajaliku jätkusuutliku konkurentsi ja järgmise põlvkonna ühenduvuse, ”sõnas ta.

    ​"Meie keskendume ajaloolise investeeringute puudumisega tegelemisele, mis on jätnud Ühendkuningriigi oma Euroopa kolleegidest maha, ning pakkuma platvormi edusammudele ja innovatsioonile, et pakkuda püsivat väärtust kogukondadele, mida teenime, ja majandusele laiemalt."

    ​Nexfibre'i juhatuse esimees Andrea Salvato lisas: „Meie 1 miljardi naela suurune aasta investeering on oluline samm, kuna jätkame maailmatasemel võrgu ehitamist, mis jõuab 2026. aastaks enam kui viie miljoni koduni üle Ühendkuningriigi.

    ​"Nexfibre'is oleme pühendunud täiskiu ühenduvuse toomisele varem vähe teenindatud äärelinna- ja poolmaapiirkondadesse, et aidata kaasa digitaalse lõhe kaotamisele ja kohaliku majanduse elavdamisele."​


    https://www.computerweekly.com/news/366570333/Nexfibre-makes-billion-pound-broadband-infrastructure-investment
Töötlen...