Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

HM Treasury sõlmib Keysource'iga AWS-i hostimiskeskkonna haldamise lepingu

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    HM Treasury sõlmib Keysource'iga AWS-i hostimiskeskkonna haldamise lepingu



    HM Treasury on värvanud andmekeskuse haldusteenuste pakkuja, et aidata hallata AWS-i keskkonda, mida kasutatakse valitsustevahelise kulutuste andmesüsteemi majutamiseks

    1 — HM Treasury on allkirjastanud kaks kolmeaastast lepingut andmekeskuse spetsialistiga Keysource, sealhulgas üks, mis hõlmab Amazon Web Services (AWS) keskkonna hooldust, mis majutab osakonna valitsustevahelise avaliku sektori kulutuste andmebaasi teist kordamist.

    Keskse raamatupidamise ja aruandluse veebisüsteemina (Oscar II) tuntud süsteemi kasutab HM Treasury valitsusasutuste kulutatud rahasummade analüüsimiseks ja registreerimiseks, et see saaks jälgida avaliku sektori eelarvete hetkeseisu.

    ​36-kuulise lepingu tingimuste kohaselt vastutab Keysource alates 2023. aasta novembrist Oscar II hostiva AWS-keskkonna hooldamise eest, et tagada selle vastupidavus, jõudlus ja turvalisus.

    ​Seni eeldatakse, et ettevõte viib läbi IT-turvalisusele keskendunud haavatavuse halduse auditeid ja tagab, et häälestuse toetamiseks on olemas tugev varundus- ja avariitaasteprotokoll.

    ​Teine kahest lepingust, mis samuti jõustus 2023. aasta novembris, hõlmab teeninduskeskuse võimaluste pakkumist – kasutajatoe ja teenusehalduse vormis – Keysource poolt HM Treasury nimel.

    ​See tähendab, et Keysource toimib kõigi kasutajate ja Oscar II tarnijate jaoks ühtse kontaktpunktina.

    ​"Juurdepääsu ja intsidentide haldamine ning suundumuste analüüs on samuti osa ülesannetest koos kohustusega teenuste pidevale täiustamisele ja innovatsioonile," ütles Keysource avalduses.​

    ​Ettevõte keeldus aga Computer Weeklyle kummagi lepingu väärtust kinnitamast.

    ​Keysource'i tegevjuht Jon Healy kirjeldas lepingut kui prestiižset ja olulist ning ütles, et ettevõte on selle sõlmimise üle ülimalt uhke.

    ​"Oscar II töötati välja selleks, et panna rahandusanalüütika valitsuse otsuste keskmesse, kasutades täpsemaid andmeid ning kulutades rohkem aega ülevaatele ja analüüsile ning vähem käsitsi kvaliteedikontrollile ja kinnitamisele," ütles ta.

    ​"Meie roll on aidata pakkuda selle finantsjuhtimise ja aruandluse jaoks turvalist, skaleeritavat ja usaldusväärset platvormi, tagades süsteemi kättesaadavuse, jõudluse ja turvalisuse."

    ​HM Treasury finantsanalüütika, kontrolli ja tehnoloogia asedirektor Rachel Salim lisas: "Hankeprotsessi, ülemineku ja esimeste tarnekuude kaudu on Keysource näidanud üles pühendumust pidevale täiustamisele ja uuendustele nii oma teenuste kui ka teenuse osas. Oscar II kohta tervikuna. Meil on hea meel näha, kuidas saame teenust järgmise kolme aasta jooksul koos arendada.

    ​Vastavalt avalikule sektorile keskendunud analüütiku Tusselli poolt Computer Weeklyle jagatud andmetele on Keysource alates 2015. aastast sõlminud 14 avaliku sektori lepingut koguväärtusega 2,8 miljonit naela. Suurima lepingu sõlmis ettevõttega Ühendkuningriigi teadus- ja innovatsiooniagentuur 2021. aastal. , mille väärtus on 1,1 miljonit naela.​


    https://www.computerweekly.com/news/...with-Keysource

Töötlen...