Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Sauber suurendab ühenduvust Extreme Networks Wi-Fi 6E abil

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Sauber suurendab ühenduvust Extreme Networks Wi-Fi 6E abil



    F1 juhtiv meeskond kasutab traadita võrku ja sellega seotud analüüsilahendusi, et pidada sammu välkkiirete sõidukite ja tootlike meeskondadega.

    1 — Spordis, kus mõned kõige marginaalsemad võidud nii rajal kui ka väljaspool võivad anda tohutuid eeliseid, soovib Stake F1 Team Kick Sauber saavutada vormel 1 võidusõidus tehnoloogilist eelist paindliku ja turvalise traadita ühenduse kaudu partnerluses pilvevõrgu pakkujaga. Äärmuslikud võrgud.

    ・Mootorimeeskond, mis alustas tegevust 1970. aastal PP Sauber AG-na, asub Šveitsis Hinwilis. Esmalt tegutses see avatud kaheistmeliste võidusõidusportautode sõltumatu konstrueerijana, alustades modifitseeritud VW Beetle'iga, mida juhtis ettevõtte asutaja Peter Sauber. Paljud vormel-1 legendid on Sauberis oma esimesi samme teinud, sealhulgas Michael Schumacher, Heinz-Harald Frentzen, Kimi Räikkönen, Felipe Massa, Robert Kubica, Sebastian Vettel ja Charles Leclerc.

    ・Äsja sõlmitud partnerluse osana pakuvad Extreme Networksi Wi-Fi 6E lahendused meeskonnale suure ribalaiusega WiFi-ühendust nii Hinwili peakorteris kui ka 2024. aasta vormel 1 maailmameistrivõistlustel üle maailma reisides. Stake F1 Team Kick Sauberi toimingud kasutavad võidusõidurajal suhtlemiseks paindlikku ja turvalist traadita ühendust ja kogu võrguga ühendatud tehnoloogia tuge autodes.

    ・Lisaks kõigi ettevõtte funktsioonide toele toetavad Extreme'i lahendused ka tema ulatuslikke tootmisrajatisi võidusõidumeeskonna Hinwili peakorteris. Seal kinnitab Extreme, et selle Wi-Fi 6E lahendused tagavad kiirema võrgu jõudluse, et suurendada personali ja tootmise tootlikkust, samuti täiendavat ribalaiust, mis võimaldab Stake F1 Team Kick Sauberil võtta omaks esilekerkivad, suure ribalaiusega tehnoloogiad.

    ・Extreme Networks usub, et tema WiFi-lahendused loovad aluse võrgu toetamiseks ja laiendamiseks, et vastata nendele uutele nõudmistele ja kasutusjuhtudele, samas kui universaalsed lülitid võimaldavad IT-meeskonnal oma operatsioonisüsteemi kiiresti vahetada olenevalt muutuvatest kasutusjuhtudest, et neid saaks paindlik ja minimeerida tulevasi seadmekulusid.

    ・Stake F1 Team Kick Sauber kasutab ka ExtremeAnalyticsi lahendust, pakkudes oma tegevustele ja haldusmeeskondadele ülevaate võrgu jõudlusest, ressurssidest, millele töötajad kõige sagedamini juurde pääsevad, oma tootmisrajatiste tiheda liiklusega piirkondadest, mida saab tõhususe suurendamiseks nihutada, ja kasutajate tipphetkedest. tegevust. Meeskonna operaatorid kasutavad neid teadmisi tootmis- ja personaliotsuste tegemiseks andmepõhiste otsuste tegemiseks ning IT-meeskond saab paremini mõista võrgu seisundit, et tagada maksimaalne tootlikkus ja toetada paremaid tulemusi kogu oma tegevuses.

    ・„Meil on hea meel tervitada Extreme Networksi, uusimat partnerit, kes liitub pidevalt kasvava Stake F1 Team Kick Sauberi perekonnaga. Usaldusväärne ja turvaline ühenduvus on meie meeskonna jaoks ülioluline nii meie tegevuse keskmes Hinwilis kui ka maailmas reisides,” ütles Stake F1 Team Kick Sauber meeskonna esindaja Alessandro Alunni Bravi.

    ・„Extreme Networksi Wi-Fi 6E abil saavutame kiirema võrgu jõudluse, mis on oluline nii personali kui ka tootmisliinide tootlikkuse suurendamiseks ning meie tegevuse tõhustamiseks. 2024. aasta vormel 1 maailmameistrivõistluste väljakutsetele asudes leiame Extreme Networksis enda kõrvale märkimisväärse uue partneri.

    ・Markus Nispel, Extreme Networksi EMEA tehnoloogiajuht, lisas: „Oleme põnevil võimaluse üle ühendada jõud Stake F1 Team Kick Sauberiga enne uut vormel 1 hooaega. Meeskond vajas võrgustikku, mis suudaks sammu pidada mitte ainult nende välkkiirete sõidukitega, vaid ka väga produktiivsete peakorterite ja operatiivmeeskondadega. Extreme'i juhtmevabad ja analüütilised lahendused võimaldavad neil veelgi kiiremini liikuda oma eesmärkide poole organisatsioonina, pakkudes turvalist ja usaldusväärset ühenduvust, mida nad vajavad, et keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline – valmistuda edu saavutamiseks 2024. aastal.

    ・Osana lepingust on Extreme Networksi logo nähtav meeskonna äsja avalikustatud 2024. aasta väljakutsuja C44, mille juhivad Valtteri Bottas ja Zhou Guanyu, vedrustushoobadel (vt ülaltoodud pilti).


    https://www.computerweekly.com/news/...works-Wi-Fi-6E​​
Töötlen...