Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Võtke kinni ja makske alampostiülematele

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Võtke kinni ja makske alampostiülematele



    1 — Eelmisel nädalal esitati alamkojas kaks küsimust peaministri küsimuste ajal postkontori skandaali kohta. Kui värskendav on näha, et see sai pärast nii palju aastaid lõpuks parlamendi arutelu regulaarseks osaks kui teema, mis äratas minimaalset tähelepanu.

    ・Postkontori kohutava juhtimise, täieliku vastutuse puudumise juhatuse tasandil ja paljude postkontori eest vastutavate ministrite seas ning nende kahe poliitilise positsiooni tõttu on kulunud peaaegu 15 aastat sellest ajast, kui Computer Weekly esimest korda selle skandaali paljastas. valitsuse päevakorra esikohale jõudmiseks.

    ・Ja ometi, eelmisel päeval toimunud äri- ja kaubanduskomisjoni maratoni viietunnise istungi ajal kuulsime me midagi enamat kui kohutavat juhtimist, vastutuse puudumist ja poliitilisi seisukohti. Alles siis, kui kolm allpostituse ohvrit, sealhulgas peakampaania juht Alan Bates, oma mõtteid jagasid, keskenduti sellele, kus see peaks olema.

    ・Selge on see, et peaministrilt tuleks esitada ainult üks küsimus ja seda tuleks esitada iga nädal, kuni vastus on jaatav: "Kas alampostiülematele on juba makstud?"

    ・Kõik, mida oleme viimasel ajal kuulnud, on ärisekretär Kemi Badenoch ründamas endist postkontori esimeest Henry Stauntonit väidete pärast, mis ta esitas pärast tema vallandamist. Oleme kuulnud, kuidas Staunton viskab tegevjuht Nick Readi väljaheidete hunnikusse, paljastades Readi ähvardused ilma palgatõusuta ametist lahkuda. Ja siis oleme Badenochi osakonnast kuulnud, et ta segab potti veelgi. See on rõve. Pr Badenoch, härra Staunton ja Read – kas me tuletame teile meelde, te ei ole siin ohvrid.

    ・Inimesed, kes on võimul ja vastutustundlikel positsioonidel, löövad ringi ja näitavad näpuga kõikjal mujal, kui nad seisavad silmitsi oma positsiooni ähvardava ohuga. Tõde on lõpuks jõudmas postile ja valitsusele järele ning neil kõigil on vaja kedagi süüdistada. On uskumatu, et keegi ei saa skandaalist haaret – isegi valimisaastal; isegi läbipaistva katsena hääli võita – ja lihtsalt teha õiget asja.


    https://www.computerweekly.com/blog/...subpostmasters
Töötlen...