Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Apple lubab tasulistel rakendustel hinda tõsta ilma kasutajaid teavitamata

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • root
    Huviline
    • Oct 2021
    • 318

    Apple lubab tasulistel rakendustel hinda tõsta ilma kasutajaid teavitamata


    Apple on oma rakendustepoe reeglitesse sisse viinud uuenduse, mis laseb arendajatel tellimuste hindasid tõsta ilma kasutajaid teavitamata, kui need vastavad edaspidi kindlatele kriteeriumetele.

    Varasemalt pidi kasutajaid igasugusest hinnamuutusest teavitama ning rakenduse tellijad said soovi korral sellega nõustuda või tellimusest loobuda. Edaspidi võib tõsta nädalaste ja kuiste tellimuste hinda maksimaalselt kuni 50 protsendi võrra, ilma, et tellijat hinnamuudatusest teavitama peaks. Aga hinnavahe varasema maksumusega ei tohi ületada 5 dollari piiri.

    Aastaste tellimuste puhul kehtib samuti 50 protsendi nõue ning makse koguhind ei tohi tõusta üle 50 dollari. Kui need nõuded pole täidetud, tuleb kasutajat hinnamuudatusest teavitada. Päris salaja aga hinnamuudatusi tegema ei hakata, sest Apple’i kinnitusel teavitatakse tellimuste omanike varakult neist ette.

    Apple sõnul aitab uuendus vältida senist olukorda, kus kasutajad ei pane hinnauuendust tähele ja ei märka seda kinnitada, mille tulemusel nende tellimus hoopis tühistatakse. Kasutajate kaitseks lubab Apple arendajatel hinnatõusu rakendada ainult korra aastas.



    Allikas: geenius.ee
    Last edited by root; 20. May 2022, 19:36.
Töötlen...