Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Uus PlayStation Plus on kohal: 6 suurepärast mängu, mis on PS Plus Premiumi tellijatele koheselt saadaval

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • root
    Huviline
    • Oct 2021
    • 318

    Uus PlayStation Plus on kohal: 6 suurepärast mängu, mis on PS Plus Premiumi tellijatele koheselt saadaval

    Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	56
Size:	430.8 KB
ID:	786
    Uue PlayStation Plusiga saad kaks võrratut "Spider-Mani" mängu kätte lisatasuta.

    PlayStation Plus sai hiljuti uue kuue. Senine teenus asendati kolmeastmelise tellimusega, mille vingeim tase nimega Premium toob endaga kaasa võimaluse lisatasuta alla tirida ja mängida suurt hulka kõrgelt hinnatud videomänge.

    Alt leiad kuus suurepärast mängu, mida PlayStaion Plus Premium teenuse tellijad saavad kasvõi kohe praegu mängima hakata. Kui sul ei ole veel PS Plus Premiumit, siis selle mure saad lihtsa vaevaga lahendatud Sony Centeris müüdavata PSN rahakaartide abil.


    Ghost of Tsushima: Director’s Cut

    “Ghost of Tsushima” jäi viimaseks suureks PlayStation 4 mänguks enne PlayStation 5 saabumist. Nüüd on võimalik seda eepilist seiklusmängu täiel rinnal nautida mõlemal Sony konsoolil, kuna ilmunud on süsteemiuuendus, mis lubab “Ghost of Tsushimal” kasu lõigata PlayStation 5 lisajõudlusest.

    “Director’s Cutis” saavad kokku “Ghost of Tsushima” baasmäng ja selle laiendus “Iki Island”, mis lisab mängu uue ala koos uute vaenlastega. Tegu on mahuka rollikasugemetaga seiklusmänguga, kus mängija kehastub samuraiks ajal, mil Jaapanisse tungivad mongolite sõdalased.

    “Ghost of Tsushima: Director’s Cut” on PlayStation Plus Premiumi tellijatele lisatasuta saadaval PlayStation 4 ja PlayStation 5 konsoolidel.


    Kaks suurepärast “Spider-Mani”

    2018. aastal ilmunud seiklusmäng “Marvel’s Spider-Man” jääb PlayStation 4 ajastu üheks parimaks ja tehniliselt muljet avaldavamaks mänguks, mida täiendati mitme allalaetava loolisaga. Ning 2020. aastal koos PlayStation 5-ga ilmunud “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” ehitab oma eelkäija õlgadele nii loolilselt kui ka mängitavuse osas. Mõlemad on suurepärased mängud, mida PlayStationi omanikud peaksid kindlasti proovima.

    Kui sulle meeldivad tempokad märulimängud, mis pakuvad omas tempos avastamiseks terve suurlinna, siis sobivad mõlemad Ämblikmehe mängud sulle ideaalselt. Kui arvestada, et PlayStation Plusi vahendusel saad kätte “Marvel’s Spider Mani” koos lisadega ja “Miles Moralese”, siis võid kindel olla, et mänguaega jagub kümneteks tundideks.

    Nii “Marvel’s Spider-Man” kui “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” on PS Plus Premiumi tellijatele lisatasuta saadaval PlayStation 5 ja PlayStation 4 konsoolidel.


    Returnal

    “Returnal” on suurepärane kaaslane kõmmutamismängude austajatele. Mängija kehastub Selene’iks, salapäraseks kosmoseränduriks, kes hädamaandub kummalisel planeedil. Tulnukatega madistades saab talle selgeks, et surma korral alustab ta alati uuesti enda laeva juurest. See tähendab, et “Returnal” on rogue-like mäng: surm viib alati tagasi algusesse, kuid igal uuel mängukorral on tasemed, relvad, vaenlased ja leitavad võimed erinevad.

    “Returnal” oli üks esimesi mänge, mis jättis PlayStation 4 vahele ja ilmus ainult PlayStation 5 peale. See tähendab, et tegu on mänguga, mis on arendatud üksnes uue põlvkonna tehnoloogia tugevusi arvestades. Laadimisajad on pea olematud, graafika on suurepärane ning hästi on ära kasutatud 3D audiot ja PlayStation 5 puldi värinafunktsiooni ning haptilisi nuppe.

    “Returnal” on PS Plus Premiumi tellijatele lisatasuta saadaval PlayStation 5 konsoolil.


    Demon’s Souls

    Ei, “Demon’s Souls” ei ole uhiuus mäng. See ilmus algselt juba kaugel 2009. aastal PlayStation 3 peale. Kuid 2020. aastal jõudis koos PlayStation 5-ga kohale “Demon’s Soulsi” uuendatud versioon, mis on uue põlvkonna tehnoloogiat kasutades nullist uuesti üles ehitatud. See tähendab, et uue “Demon’s Soulsi” mängitavus on vaat et äravahetamiseni sarnane originaaliga, kuid visuaalselt on astutud väga suur samm edasi.

    “Demon’s Souls” peaks olema tuttav kõigile, kes on mänginud “Dark Soulsi”. Sa võitled ränkraskete vaenlastega ning surma korral kaotad kõik oma higi ja pisaratega kokku kogutud ressursid. Teekond on raske, kuid seda enam tundub lõppu jõudmine nagu tõeline triumf.

    “Demon’s Souls” on PS Plus Premiumi telliajtele lisatasuta saadaval PlayStation 5 konsoolil.


    God of War

    2018. aasta “God of War” jääb eelmise konsoolipõlvkonna üheks silmapaistvamaks mänguks. See suutis edukalt varjusurmast välja tuua pika ajalooga “God of Wari” seeria ja muuta inimlikuks peategelase Kratose, keda oldi seni kujutatud vaid musklimäest tapamasinana. Tegu on viimase kümnendi ühe parima videomänguga, mida kõik võiksid vähemalt proovida.

    “God of Waris” on varasemates mängudes Kreeka jumalaid tümitanud Kratos liikunud edasi Skandinaaviasse, kus ta on loonud pere ja saanud poja. Nüüd peab ta koos oma lapse Atreusega viima põhjala kõrgeima mäe tippu oma surnud naise tuha. Praegu on just sobiv aeg “God of Wari” mängimiseks, kuna selle aasta novembris jõuab kohale järg, mis ehitab otseselt esimese mängu loole.

    “God of War” on PS Plus Premiumi tellijatele lisatasuta saadaval PlayStation 4 ja PlayStation 5 konsoolidel.



    Allikas: geenius.ee
Töötlen...