Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

[Wordpress 101] Mis on Elementor ja miks see ei pruugi olla parim lahendus?

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mrzeerox
    Uus kasutaja
    • Oct 2022
    • 2

    [Wordpress 101] Mis on Elementor ja miks see ei pruugi olla parim lahendus?

    Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	84
Size:	70.9 KB
ID:	867
    Kindlasti oled märganud sellist logo googeldades, kuidas teha enda Wordpress kodulehte. Seletan natukene mis on üldse elementor ja kellele see mõeldud ning miks see ei pruugi olla parim valik sinu kodulehe jaoks.

    Mis on elementor?

    Elementor sõnastab ennast järgnevalt "Juhtiv veebilehe ehitamise platvorm WordPressi spetsialistidele." ning tõesti, elementor on veebilehe ehitamise tööriist, mis aitab ehitada kodulehte mõne päeva või isegi tunniga. Elementor räägib, kui hea kodulehe sa võid ehitada endale kasutades nende mooduleid. Kui hea on nende kiirus, jõudlus ja lihtsus.

    Kellele ja miks elementor?

    Elementor on tõesti väga tugev tööriist, kui sa kodulehe arendamisest ei tea veel midagi ja üritad võib olla oma projektile teha kodulehte väikse eelarvega. Elementor sobib väga hästi maandumis lehtede tegemiseks ja võib olla natukene mahukamate kodulehtede jaoks, kindlasti peab siin märkima, et ELEMENTOR EI SOBI E-POE JAOKS. Kuid miks ei sobi? Kui kasutad Elementorit ja näiteks Woocommerce pluginat, siis seda võiks võrrelda sellega, kui panna 2 300kg'st inimest näiteks Volkswagen golf 3'lme istuma. Auto küll kannatab ära, kuid puudub kiirus, mugavus ja ka jõudlus. Kodulehega on täpselt sama asi, kui panna kaks väga nõudlikut pluginat korraga tööle siis teeb ta kodulehe väga aeglaseks ja sinu tulevased kliendid jooksevad sinu konkurendi juurde kellel on paremini ülesse ehitatud leht. Ma ei väida, et Elementor ja Woocommerce kohe üldse kokku ei sobi, sobivad küll aga siis on vaja inimest, kes ostab ka seda kõike optimiseerida ja keerata kõik mittevajalik kinni.

    Kokkuvõte

    Kui oled alustav ettevõte või proovid enda projekti testida, siis elementor kodulehe tegemiseks on väga hea lahendus, kuid e-poodi(Kus on rohkem kui 100 toodet) ei ole soovitatav elementoriga ehitada. Tänapäeval on paljud agentuurid väga paindlikud ja lubavad maksta ka osade kaupa, kui mainida ära, et pole kohe 2-2500€ välja võtta.
Töötlen...