Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

MSI Katana 15 B12V võimaldab sülearvuti mängukogemuse uuele tasemele viia

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mikk
    Saidi haldaja ja asutaja
    • Oct 2021
    • 331

    MSI Katana 15 B12V võimaldab sülearvuti mängukogemuse uuele tasemele viia

    Kui oled alles otsimas oma esimest mänguritele mõeldud sülearvutit või soovid praeguse variandi võimekama vastu välja vahetada, on MSI Katana 15 selleks ideaalne valik. See pakub piisavalt võimsust ka nõudlike mängude jaoks ning mitmeid kasulikke lisasid.

    Klassikalise MSI mänguarvuti kujundusega korpusest leiab 15,6 tollise Full HD resolutsiooniga IPS ekraanipaneeli, mis võimaldab sujuvat mängukogemust tänu 144 hertsisele värskendussagedusele.

    Korpuse alumisest osast leiab 4-tsoonilise RGB taustavalgustusega klaviatuuri, mis lisaks efektsele välimusele pakub ka praktilisi lisavõimalusi. Näiteks on A, S, D ja W klahvid tehtud läbipaistvaks, et neist taustavalgus intensiivsemalt läbi kumaks ning muust klaviatuurist esile tõstaks. Nii saad olla igas mänguolukorras kindel, et just õigeid klahve vajutad. Lisaks silmapaistvale taustavalgustusele pakub klaviatuur ka väga head ja täpset kasutuskogemust, kus klahvide käik on kõigest 1,7 mm.

    Selleks, et mängukogemus oleks sujuv, leiab Katana 15 seest Inteli 12. põlvkonna i7 protsessori, mis on võrreldes eelmise põlvkonnaga kuni 30 protsenti võimekam. Tänu hübriidtuumadel põhinevale tehnoloogiale on mängija kasutusel alati maksimaalne jõudlus, samas kui tavaolukorras kasutab arvuti energiat minimaalselt.

    Uue põlvkonna NVIDIA GeForce RTX 4070 videokaart on varasemaga võrreldes samuti võimekam ning pakub sujuvamat videopilti. Graafikakaardi kiirtejälitustehnoloogia abil on võimalik ülimalt elutruult ja detailselt jäljendama pärismaailma, nii et jääb mulje, justkui viibiksid mängumaailmas ise kohapeal.

    Katana 15 sülearvutilt leiab ka MUX lüliti, mis võimaldab anda eriti nõudlikus olukorras veelgi lisavõimsust. Sellega viiakse videokaardi digisignaal otse ekraanini, mis antud tulemuse aitab saavutada. DDR5 standardile vastavat RAM mälu on võimalik 16 GB pealt laiendada 64 GB peale. 1TB sisemälu on aga igati piisav vajalike andmete säilitamiseks.

    Jahutamiseks on kasutusel MSI Cooler Boost 5 kahe ventilaatoriga jahutussüsteem, mis võrreldes klassikaliste lahendustega kasutab jagatud torustikuga lahendust. See tähendab, et jahutuskanalid on ühendatud korraga nii protsessori kui ka videokaardiga ja võimaldab läbi selle mõlemale efektiivsemat jahutust.

    Katana 15 seest leiab 53.5 Wh mahutavusega aku ning mitmeid võimalusi väliste seadmete ühendamiseks. Olemas on nii USB-C kui tavalised USB pesad, HDMI kaabel 4K kuvari ühendamiseks, võrgukaabli ning kõrvaklappide pesa.

    Katana 15 B12V mudeli kohta saad soovi korral täpsemalt uurida MSI kodulehelt.
Töötlen...