Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Bing Chat

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • WilliamKink
    Uus kasutaja
    • Apr 2023
    • 13

    Bing Chat

    Microsoft teatas täna, et igaüks saab nüüd proovida Bing Chati, logides sisse Microsofti kontole, ilma et peaks esmalt ootenimekirjas juurdepääsu ootama. Siiani pidid uued kasutajad, kes soovisid Bing Chati proovida, enne tehisintellekti funktsioonidele juurdepääsu saamist esmalt registreeruda ootenimekirja.

    Tänasest saavad kõik, kellel on Microsofti konto, proovida Bing AI-d, navigeerides lihtsalt saidile bing.com. Ettevõte ütleb, et see tähistab teenuse esimest korda piiratud eelvaatest väljumist ja on nüüd testimise "avatud eelvaate" faasis. See on Microsofti jaoks tohutu verstapost, kuna see tähendab, et alates tänasest saab rohkem kasutajaid teenust kasutada.

    Uuele Bingile juurdepääsuks minge lihtsalt saidile Bing.com ja logige sisse Microsofti kontole. Sealt näete ülaosas navigeerimisribal uut "vestlus" valikut.

    Bing Chat suudab nüüd ka vestluste ajalugu meelde jätta ja vestlusi seansside lõikes jätkata. See võimaldab Microsoftil Bing Chati paremini integreerida Microsoft Edge'iga, näiteks saab Bing.com-i veebisaidilt lahkudes Edge'i sisseehitatud Bing Chati liidese kasutada.

    Microsoft teatas Bing Chatist juba veebruaris ja on sellest ajast peale olnud võiduseerias. Bing Chat on osalenud enam kui 90 miljardi vestlusjuhisega ja igapäevaselt 100 miljoni aktiivse kasutajaga, mis samuti aitab Edge'il turuosa kasvatada.

    Bing chat
    Bing.com
    Loe juurde siin.​​
Töötlen...