Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Valge Maja avalikustab ohutuse ja privaatsuse tagamiseks tehisintellektireeglid

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • WilliamKink
    Uus kasutaja
    • Apr 2023
    • 13

    Valge Maja avalikustab ohutuse ja privaatsuse tagamiseks tehisintellektireeglid

    USA valitsus on välja töötanud uued reeglid intelligentse tehnoloogia kasutamise ja eesmärkide reguleerimiseks, et kaitsta turvalisust ja privaatsust ning edendada samal ajal teadusuuringuid ja innovatsiooni. Uued reeglid kehtivad nii valitsusasutustele kui ka eraettevõtetele, kes kasutavad intelligentset tehnoloogiat toodete ja teenuste loomiseks ning tagavad vastutustundliku ja eetilise kasutamise, mis on kooskõlas kõigi kehtivate seaduste ja regulatsioonidega. Need reeglid edendavad intelligentse tehnoloogia läbipaistvust, kaitsevad inimeste õigusi, sealhulgas diskrimineerimise vastu ning on oluline samm intelligentse tehnoloogia reguleerimisel USA-s, mis võib innustada ka teisi riike sarnaselt tegutsema.

    Eeskirjad hõlmavad ka eraettevõtteid, kes kasutavad tehisintellekti toodete ja teenuste loomiseks. Valge Maja sõnul on need eeskirjad vajalikud, et tagada, et tehisintellekti kasutamine toimuks kooskõlas inimeste väärtustega ja vajadustega. Eeskirjad nõuavad, et tehisintellekti kasutamist uuritaks põhjalikult, et tagada selle vastutustundlik ja eetiline kasutamine. Eeskirjad annavad ka teavet, kuidas saavutada tehisintellekti läbipaistvust, tagades, et inimesed saaksid aru, kuidas ja miks nende isikuandmeid kasutatakse. Valge Maja eeskirjad on esimene samm tehisintellekti reguleerimisel USA-s. Need eeskirjad käsitlevad tehisintellekti kasutamist erinevates valdkondades, sealhulgas tervishoius, transpordis ja julgeolekus. Eeskirjad kaitsevad ka tehisintellekti kasutamise ohvrite õigusi ja tagavad, et tehnoloogia kasutamine ei oleks diskrimineeriv. Valge Maja sõnul võivad need eeskirjad innustada ka teisi riike järgima sarnaseid põhimõtteid tehisintellekti reguleerimisel. Üldiselt on Valge Maja uued eeskirjad seotud inimkeskse tehisintellekti loomisega, kusjuures tehnoloogia kasutamine on kooskõlas inimeste väärtuste ja vajadustega. Eeskirjad on välja töötatud, et tagada tehisintellekti vastutustundlik ja eetiline kasutamine Ameerika Ühendriikides ning aidata kaasa selle tehnoloogia kasutamise tulevikule.


    Info pärineb siit.
Töötlen...