Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Sukeldume nutikellade maailma – kuidas valida see õige?

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Aikuh
    IT huviline
    • May 2023
    • 39

    Sukeldume nutikellade maailma – kuidas valida see õige?

    Piirid aktiivsusmonitoride, spordikellade ja nutikellade vahel on järjest ähmasemad. Esimesed on järjest nutikamad, viimased jällegi sportlikumad. Iga tootja lahendused on aga erinevad ja õige valiku tegemiseks tuleks endalt kõigepealt küsida milline omadus või omadused on oluliseimad. Kas on selleks mõni konkreetne trenni- või tervisefunktsioon, nutiomadused (interaktiivsed teavitused, äpid jne), disain, aku vastupidavus või midagi muud? Kõike head kahjuks korraga ei saa.

    Opsüsteem ja aku vastupidavus

    Nii nagu mobiilide ja arvutite puhul, defineerib nutikella olemuse just opsüsteem ehk tarkvara. Opsüsteemist sõltub, milliseid äppe (ja kas üldse) saab kellas kasutada ning kui funktsionaalsed need on.

    Kõige nutikamad kellade opsüsteemid on Apple Watch OS ja Google Wear OS. Kui esimene tuleb vaid Apple Watchiga, siis Wear OSi leiab mitmete kellade seest – tuntumad nendest Samsung Watch ja Google Pixel Watch. Mõlema opsüsteemi jaoks on saadavalt rohkelt äppe ja nende nutifunktsionaalsus on nii hea kui olla saab. Kelladega saab rääkida, maksta, vastata teavitustele, valida sadade äppide seast ning muidugi ei puudu hea tervise- ja spordifunktsionaalsus.

    Loe edasi Geenius.ee portaalist
Töötlen...