Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Ericsson tutvustab tehisintellektil põhinevaid esmaklassilisi 5G kavatsuspõhiseid toiminguid

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Ericsson tutvustab tehisintellektil põhinevaid esmaklassilisi 5G kavatsuspõhiseid toiminguid

    Juhtiv sidetehnoloogia ja -teenuse pakkuja kasutab tehisintellekti ja automatiseerimise juhtumiteeke, et lihtsustada võrgutoiminguid, hallates soovitud äritulemuste saavutamiseks vastuolulisi kavatsusi.

    1 — Esmaklassilised 5G-teenused, nagu võrgu viilutamine, levivad, skaleeruvad ja muutuvad keerukamaks, on peaaegu kindel, et konfigureeritavate teenuste raha teenimiseks on vaja uut põlvkonda töömudeleid koos üksikasjalike kokkulepetega funktsionaalsete ja mittefunktsionaalsete omaduste kohta ning selleks on vaja teenusepakkut. Ericsson on teatanud tehisintellekti kavatsuspõhiste toimingute komplektist oma hallatavates teenustes Ericsson Operations Engine, et võimaldada ettevõtetele diferentseeritud esmaklassilisi 5G teenuseid.

    2 — Tehnoloogia pakkuja ütles, et kuna tarbijate ootused kasvavad jätkuvalt ja võrgud muutuvad üha keerukamaks, muutub vajadus kavatsuspõhiste autonoomsete toimingute järele üha vajalikumaks. Ta lisab, et järgmise põlvkonna võrguoperatsioonimudelid peavad sujuvalt toetama iseoptimeeruvaid võrke, mida juhivad kavatsused ja hüperautomaatika, mis hõlmavad käsitsi võrguoperatsioone, et jälgida seda töötlevaid masinaid.

    3 — Tehisintellekti kavatsustel põhinevad toimingud on nende keskmes, et võimaldada tarbijatele ja ettevõtetele laiemat valikut rakendusi ja kasutusjuhtumeid. Need toetavad soovituste andmist ja meetmete võtmist optimeeritud otsuste tegemiseks kiiruse ja paindlikkusega, mis on vajalik uute mitmekesiste teenuste võimaldamiseks.

    4 — Ericsson ütles, et selle käivitatav Ericssoni operatsioonimootor toetab iseoptimeeruvaid võrke, mida juhivad kavatsused ja hüperautomaatika, ning suudab dünaamiliselt kohaneda suurenenud teenusenõudluse varieeruvusega. Tehisintellekti kavatsuspõhistele toimimisvõimalustele omistatakse suutlikkus pakkuda täielikku raamistikku, et muuta ärinõuete kavatsused reaalajas võrgutoiminguteks.

    5 — Telefoni tehisintellekti ja automatiseerimise kasutusjuhtumite teeke kasutades saab Ericsson Operations Engine soovitada ja võtta vajalikke toiminguid, kontrollida võrgu kavatsuste täitmist ja toetada teenusevalikute hindamist eelnevalt määratletud strateegiatega.
    Ericssoni tehisintellekti kavatsustel põhinevaid toiminguid on juba proovikliendil kasutatud, kusjuures Malaisia ​Digital Nasional Berhad (DNB) kasutab seda kohandatud 5G-teenuste pakkumiseks garanteeritud jõudlusega.
    Kavatsuspõhiste toimingute abil on DNB suutnud hallata konkureerivaid vajadusi raadiovõrgu ressursside järele, mida kasutajatele pakuvad kuus mobiilsideoperaatorit (MNO), mida toetab tema mitme operaatoriga põhivõrk.​

    6 — Kontseptsiooni tõestus näitas, et kavatsuspõhiseid toiminguid saab kasutada iga üksiku mobiilsideoperaatori samaaegseks toetamiseks ühenduvuse pakkumisel võrgu lõikamise kaudu. See automatiseerimisvõimalus võimaldab DNB-l automatiseerida üksikute võrguelementide käsitsi konfigureerimist, vähendades seeläbi uuenduste hooldusperioodi, et säilitada oma teenusetaseme lepingukohustused.

    "Meie strateegiline partnerlus Ericssoniga on aidanud suuresti kaasa sellele, et oleme saanud maailmas 5G jõudluse liidriks," ütles DNB tehnoloogiajuht Ken Tan. Koos juurutasime maailma esimese mitmest operaatorist koosneva põhivõrgu, mis võimaldab Malaisia ​​kuuel mobiilioperaatoril pääseda juurde 5G raadiojuurdepääsuvõrgule oma põhivõrguga, ilma et see kahjustaks lõppkasutaja kogemust või võrgu jõudlust.

    ・„Nüüd võimaldab AI kavatsuspõhiste toimingute jätkuv kasutuselevõtt meil võrku laiendada ilma lisakuludeta, mis on oluline 5G tarbijatele ja ettevõtetele taskukohaseks ja kättesaadavaks muutmiseks, kuna Malaisia ​​jätkab digiteerimise kasutuselevõttu."

    "Võimaldame Ericsson Operations Engineil tõesti mõista sideteenuste pakkujate enda ärikeelt ja tõlkida selle teleteenuste tehniliseks spetsifikatsiooniks, nii et võrk annaks automaatselt soovitud äritulemuse ja suudab pidevalt areneda, et vastata tulevastele nõudmistele," ütles Bradley. Mead, Ericssoni võrguhaldusteenuste juht. "See on suur samm meie autonoomsete võrkude teekonnal, mis näitab, kuidas Ericsson Operations Engine on võrgutoimingute muutmisel jätkuvalt uuenduste esirinnas."
Töötlen...