Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Virgin Media O2 Shared Rural Network levitamine jõuab uutesse kõrgustesse

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Virgin Media O2 Shared Rural Network levitamine jõuab uutesse kõrgustesse



    Operaator väidab, et Ühendkuningriigi 1 miljardi naelase maapiirkondade sideprogrammile pühendumises on oluline verstapost pärast seda, kui see võttis Šotimaa suuruselt teisel saarel välja usaldusväärse 4G levi 100 kohas.


    1 — Vaid nädalad pärast seda, kui ta teatas edusammudest Shetlandi saartele parema mobiilside leviala pakkumisel, et muuta kogukonna mobiilsideühendust, teatab Virgin Media O2 järjekordsest verstapostist Ühendkuningriigi ühise maaelu võrgu programmis pärast ühenduvuse uuendamist saarel. Skye, Šotimaa suuruselt teine ​saar.


    ・1,3 miljardi naela maksev SRN-programm on mõeldud nn mitte-punktide kustutamiseks kaardilt, pakkudes 2025. aastaks kvaliteetset 4G leviala 95%-le Ühendkuningriigist.

    ・Nii riiklike kui ka erainvesteeringute kaudu ehitab SRN kogu Ühendkuningriigis uusi ja olemasolevaid telefonimaste, et sulgeda maapiirkondades liikuvad mittekohad.

    ・Ühendkuningriigi neli mobiilsideoperaatorit (MNO) – EE, Virgin Media O2, Three ja Vodafone – on võtnud endale kohustuse parandada 4G leviala ja ühtlustada ühenduvust kogu Ühendkuningriigis, mistõttu on nad investeerinud uute ja olemasolevate telefonimastide jagatud võrku. , mida juhib ühiselt kuuluv ettevõte nimega Digital Mobile Spectrum Limited (DMSL).

    ・Ühendkuningriigi sideregulaatori Ofcomi tähtaeg, mille jooksul kõik operaatorid peavad saavutama oma esialgsed esialgsed SRN-i katvuseesmärgid osalistes ebatäiuslikes piirkondades, on juuni 2024. Programmi esimese etapi elluviimiseks on kõik Ühendkuningriigi mobiilsideoperaatorid võtnud kohustuse uuendada või ehitada mobiilsideoperaatoreid. infrastruktuuri ja laiendades oma 4G võrkude ulatust, et kõrvaldada osalised mittekohad.

    ・Ühendkuningriigi valitsuse poolt avalikult rahastatud SRN-i teine ​​etapp peaks valmima 2027. aastal ja selles töötatakse välja jagatud mastid, et viia 4G-ühendus piirkondadesse, kus puudub mobiilsideteenus.

    ・Uue kasutuselevõtuga Skye saarel saab saarest 100. koht, mis saab kasu paremast mobiilsideühendusest. Neid saite kontrollib Virgin Media O2, kuid ka Three ja Vodafone'i kliendid saavad teenustele juurde pääseda. Võttes arvesse Three ja Vodafone'i edusamme, saavad VMO2 kliendid nüüd kasu täiustatud 4G-teenustest 146 maakohas.

    Lisateavet SRN-i kohta:

    ・EE lõpetab jagatud maavõrgu kohustuste esimese etapi: Ühendkuningriigi suurim mobiilsideteenuse pakkuja avaldas, et on laiendanud oma 4G võrku rohkem kui 1600 kogukonnani, viies 4G leviala uuendamise lõpule kuus kuud enne tähtaega.

    ・Virgin Media O2 suurendab 4G-ühenduvust Shetlandil: Ühendkuningriigi operaator pakub Šoti saarte ettevõtetele ja kogukondadele paremat mobiilset leviala osana oma kohustusest ehitada järgmise paari kuu jooksul 1 miljard naela programmi ja uuendada kuus masti.

    ・2. kvartali kindlad tulemused – 100. jagatud maavõrgu saidi kolm ehitamist: keset strateegilist ühinemist endise konkurendiga teatab telco 100 objekti ehituse lõpuleviimisest osana võrgu väljaehitamisel, mille eesmärk on pakkuda 4G-ühendust enam kui 37 000 maapiirkonnale.

    2 — ​100 maapiirkonnast, mida VMO2 on seni ehitanud või uuendanud, on 78 Šotimaa kõige kaugemates piirkondades, sealhulgas Shetland, Ardross ja Argyll & Bute; 19 on Inglismaa maapiirkondades, sealhulgas Yorkshire'i, Suffolki ja Kenti osades; ja kolm on Põhja-Iirimaal.

    "Me kavatseme Ühendkuningriigi kõige kaugemate nurkade ühendamisel pingutada, et pakkuda oma osa jagatud maapiirkondade võrgust," ütles Virgin Media O2 tehnoloogiajuht Jeanie York.

    ・See investeering on ülioluline, et tagada kiire ja usaldusväärne katvus Ühendkuningriigi kõikides piirkondades. Kuna suur osa meie kaasaegsest elust toimub võrgus, väärivad maakogukonnad samasugust mobiilse ühenduvuse standardit kui linnapiirkondades elavad kogukonnad ning oleme uhked, et saame oma osa edasi anda. Meie tarnitud 100 saiti tähendavad, et rohkem maapiirkondade elanikke, ettevõtteid ja külastajaid saavad paremast mobiilside levialast kasu ning järgmistel kuudel on saadaval rohkem asukohti. See töö on ülioluline Ühendkuningriigis valitseva linna-maa digitaalse lõhe lahendamisel.

    ・Tõepoolest, operaatori Vodafone'i uuring Suurbritannia enim puudustkannatavamate kogukondade kohta näitas murettekitavat digitaalset lõhet maa- ja linnapiirkondade vahel: peaaegu pooled (46%) puudust kannatavatest maapiirkondadest liigitati 5G mittepunktideks, samas kui sama võib öelda vaid 2,7% puudustkannatavad linnakogukonnad.

    ・Maapiirkondade ühendamise aruandes tuvastati viis Suurbritannia piirkonda, mis on ühenduvuse puudumise ja suure puuduse tõttu eriti halvad – Šotimaa, Wales, Ida-Anglia, Cumbria ja Edela-Inglismaa.


    https://www.computerweekly.com/news/366569878/Virgin-Media-O2-Shared-Rural-Network-rollout-reaches-new-heights​​
Töötlen...