Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Samsung, AMD ja Vodafone väidavad, et avage kõigepealt RAN-i andmekõne

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Samsung, AMD ja Vodafone väidavad, et avage kõigepealt RAN-i andmekõne



    Juhtiv protsessorite ja elektroonikaettevõtete meeskond koos telcoga, et tugevdada avatud raadiojuurdepääsuvõrgu laiendamist, kasutades olemasolevate suuremahuliste kommertsvõrkude juurutamise tehnilisi teadmisi.

    1 — Protsessorihiiglane AMD teatas, et koostöös Vodafone'i ja Samsung Electronicsiga on ta edukalt demonstreerinud avatud raadiojuurdepääsuvõrgu (Open RAN) tehnoloogiat kasutavat otsast lõpuni kõnet, mis esindab ettevõtete sõnul nende tehnilist juhtpositsiooni avatud RAN-i ökosüsteemi rikastamisel. kogu tööstuses.


    ・Lisaks rõhutavad Samsung ja Vodafone ühisel meeleavaldusel nende jätkuvat pühendumust tugevdada oma positsiooni avatud RAN turul ja laiendada oma ökosüsteemi koos valdkonna juhtivate partneritega. See laiem ja kasvav avatud RAN-i ökosüsteem aitab nende sõnul operaatoritel luua ja moderniseerida mobiilsidevõrke suurema paindlikkuse, kiirema turuletuleku (TTM) ja võrreldamatu jõudlusega.

    ・2021. aasta juunis sai Samsungist Vodafone'i strateegiline partner, et viia ellu oma visioon pärandvõrkude moderniseerimiseks ja tugeva avatud RAN-i ökosüsteemi kasvatamiseks. 2023. aasta augustis laiendasid ettevõtted oma koostööd Ühendkuningriigi suurima avatud RAN-i kasutuselevõtuga. Kuu aega hiljem teatas Samsung koostööst AMD-ga, et edendada 5G vRAN-i ja virtualiseerida avatud RAN-i võrgu ümberkujundamiseks.

    „Avatud RAN esindab eelseisvat suurt muutust mobiilsidevõrkude edendamisel tuleviku jaoks. Selle verstapostini jõudmine tööstusharu tipppartneritega, nagu Samsung ja AMD, näitab Vodafone'i pühendumust avatud RAN-i innovatsiooni lubaduse elluviimisele,“ ütles Nadia Benabdallah, Vodafone Groupi võrgustrateegia ja inseneridirektor. "Vodafone otsib pidevalt oma võrku uuendusi, uurides ökosüsteemi potentsiaali ja mitmekesisust."

    ・June Moon, Samsung Electronicsi asepresident ning teadus- ja arendustegevuse (R&D) juht Samsung Electronicsis, ütles, et ühised jõupingutused tähistasid mobiilsidevõrgu tööstuse jaoks olulist verstaposti Open RANi edasisuunamisel, kaasates igal tasandil mitu pakkujat. võrgupinust.

    "Demo illustreerib Samsungi pühendumust mobiilsidevõrkude täieliku potentsiaali pakkumisele, võttes omaks avatuse," ütles ta. "Samsung teeb pidevalt koostööd teiste tehnoloogiate eesrindlastega, et pakkuda operaatoritele vahendeid oma võrkude ümberkujundamiseks ja avatud RAN-i ökosüsteemi mitmekesisuse ärakasutamiseks."

    2 — Avatud RAN-i kõne viidi läbi Samsungi uurimis- ja arendustegevuse laboris Koreas, kasutades Samsungi O-RAN-iga ühilduvat virtualiseeritud RAN-i (vRAN) tarkvara, mida toidavad Supermicro Telco/Edge serverites olevad AMD EPYC 8004 seeria protsessorid ja mida toetab Wind River Studio's Container. -teenusena platvorm. Selle demonstratsiooni eesmärk oli kontrollida partnerite lahenduste optimeeritud jõudlust, energiatõhusust ja koostalitlusvõimet.

    "Telekommunikatsioonitööstus nõuab jätkuvalt uusi jõudluse ja energiatõhususe tasemeid järjest keerukamate töökoormuse ja rangemate tõhususeesmärkidega," ütles AMD strateegilise turuarenduse ettevõtte asepresident Kumaran Siva. "AMD EPYC 8004 seeria protsessorid on optimeeritud kaasaegsete serva- ja vRAN-i juurutusmudelite jaoks, et võimaldada telekommunikatsioonitööstuse praegust arengut tõeliselt täielikult avatud virtualiseeritud võrkude suunas."

    Lisateavet Open RAN-i kohta:

    ・Vodafone tindib Open RANi maamärgi Itaalias ja teeb esimese Open RAN-i kõne Rumeenias: operaator ja juhtiv sidetehnoloogia pakkuja tutvustavad võtmeterritooriumil tehnoloogiapartnerlust, mille eesmärk on tugevdada Euroopa positsiooni tarkvarapõhistes võrkudes ning saavutada eesmärgiga võrreldav funktsionaalsus ja jõudlus. ehitatud lahendusi.

    ・Nokia tervitab Deutsche Telekom Open RAN-i, BT API võitis: Saksa juhtiv operaator töötab koos Nokia ja Fujitsuga avatud raadiojuurdepääsuvõrgu toodete nimel, mis on integreeritud oma reaalajas kommertsvõrku koos esialgse klastriga, et pakkuda klientidele 2G, 4G ja 5G kommertsteenuseid.

    ・AT&T kasutab Ericsson Open RAN-i, et olla teerajaja tulevikuvõrkude suunas: USA kommunikatsioonihiiglane sõlmib viieaastase võrgutransformatsioonilepingu Rootsi kommunikatsioonitehnoloogia ettevõttega, kuna selle eesmärk on olla teerajaja tuleviku programmeeritavate ja intelligentsete võrkude suunas.

    ・NTT Docomo juurutab energiatõhusat mitme tarnijaga avatud RAN 5G võrku: Jaapani juhtiv operaator ja mobiilitehnoloogia pioneer juurutab jätkusuutlikkuse toetamiseks suure jõudlusega avatud RAN-iga ühilduva portfelli mitme tarnijaga kommertsvõrgus, mis põhineb energiatõhusal tehnoloogial.


    https://www.computerweekly.com/news/366570002/Samsung-AMD-and-Vodafone-claim-Open-RAN-data-call-first​​
Töötlen...