Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

BICS ja Skylo ühendavad, et pakkuda GEO satelliidi NB-IoT ühenduvust

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    BICS ja Skylo ühendavad, et pakkuda GEO satelliidi NB-IoT ühenduvust



    Ühenduvuse võimaldaja teatab partnerlusest mittemaapealse võrguoperaatoriga, et pakkuda ettevõtetele üldlevinud satelliidipõhist kitsariba asjade Interneti-ühendust, võimaldades asjade Interneti-seadmetel reisida väljaspool oma koduriiki

    1 — Ühenduvuse võimaldaja BICS on sõlminud partnerluse mittemaapealse võrgu (NTN) operaatoriga Skylo, et pakkuda geostatsionaarse orbiidi (GEO) satelliitide kaudu kõikjal leiduvat kitsasriba asjade interneti (NB-IoT) ühenduvust.

    Tehingu keskmes on vajadus tegeleda kiiresti laieneva asjade interneti (IoT) turuga. Tsiteerides Statista uuringuid, märkis BICS, et 2030. aastaks eeldatakse, et ühendatud asjade interneti seadmete arv kogu maailmas peaaegu kahekordistub, kasvades 15,14 miljardilt 2024. aastal 29,42 miljardile järgmise seitsme aasta jooksul.

    ​ABI Research arvutas 2023. aasta juulist, et ülemaailmse 5G NTN-i teenusetulu on aastatel 2024–2031 59% aastane liitkasv (CAGR), mis suurendab tulusid 18 miljardi dollarini ja ühendused ulatuvad prognooside kohaselt üle 200 miljoni.

    ​Suuremad tööstusharud, mis vastutavad enam kui 100 miljoni ühendatud IoT-seadme eest, on kommunaalteenused, jae- ja hulgimüük, transport ja ladustamine ning valitsus, kuid sellest olulisemad on IoT-i missioonikriitilised rakendused, näiteks otsingu- ja päästeoperatsioonid.

    ​Partnerluse kaudu on BICS ja Skylo kindlad, et nende ettevõtte kliendid saavad kasu 3GPP-ga ühilduvast plug-and-play IoT-teenusest, millel on ületamatu ühenduvus ja võimalus rändelda väljaspool seadme koduriiki.

    ​Kahepoolne partnerlus on mõeldud ettevõtetele, kes vajavad kiiremat ülemaailmset katvust konkurentsivõimeliste hindadega. See ühendab seadmed kõikjal maailmas satelliidiühenduste kaudu BICS-i IPX-võrgu kaudu ja võimaldab BICS-il kasutada Skylot oma võrgu jaoks, mis koosneb geostatsionaarsetest satelliitidest, mis katavad 13,7 miljonit ruutmiili maad ja merd, NB-IoT ja satelliidi vahetuks ühenduseks. oma äriklientidele.

    ​BICS-i SIM for Things võimaldab ettevõtetel käivitada, hallata ja raha teenida rahvusvahelisi IoT-rakendusi ühe SIM-kaardi ja ühe platvormi kaudu kogu oma ülemaailmses asjade Interneti-võrgus.​

    ​Skylo kasutab ka BICS IPX-i pakkumist, et jõuda telekommunikatsiooni sihtrühmani, pakkudes IoT NTN-ühenduvust partnermobiilsideoperaatorite ja mobiilse virtuaalse võrguoperaatorite äriklientidele. Need kaks ettevõtet on juba integreeritud, liiklus liigub mõlemas suunas Skylo reaalajas kommertsvõrgu kaudu.

    ​"Satelliidiühendused on end usaldusväärsuse osas tõestanud: ilmastiku, looduskatastroofi või sõja põhjustatud rikete suhtes vähem vastuvõtlikud kui muud tüüpi ühendused ja need pakuvad kõikjal 99% maailma pinnast," ütles Skylo tootejuht ja kaastöötaja. -asutaja Tarun Gupta. "Koos BICS-i IPX-võrguga pakume nüüd ühtset teenust telcodele ja ettevõtetele, kes soovivad oma klientidele IoT-lahendusi levitada."

    ​BICS-i asjade Interneti ja M2M-i ärijuht Luc Vidal-Madjar ütles: "Oleme väga uhked, et teeme koostööd Skyloga, ainsa operaatoriga, kellel on püsiv leviala olemasolevate geostatsionaarsete satelliitide üle, mis annab meile kiirema marsruudi ülemaailmse levialani ja vajame vähem satelliite, mis kestavad kauem. orbiidil kui nende madala orbiidiga kolleegid. Üheskoos ületame veelgi digitaalset lõhet, ühendame maailma ja loome võimalusi nii võrguoperaatoritele kui ka ettevõtetele.


    https://www.computerweekly.com/news/...T-connectivity
Töötlen...