Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

IT-juhid leiavad õige tasakaalu kohapealse ja pilve vahel

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    IT-juhid leiavad õige tasakaalu kohapealse ja pilve vahel



    Uuring näitab, et vähem IT-juhte seab prioriteediks töökoormuse migratsiooni, mis viitab sellele, et nad on oma juurutusplaanidega rahul.

    1 — Red Hati 2024. aasta ülemaailmsete tehnoloogiliste suundumuste aruande jaoks korraldatud 706 IT-juhi seas läbi viidud uuring näitas, et paljud organisatsioonid on välja mõelnud avaliku ja privaatse pilveinfrastruktuuri segu.

    Võrreldes eelmise aasta andmetega langes töökoormuse migratsioonihaldus üheksa punkti võrra IT-juhtimise rahastamise prioriteetide nimekirja lõppu. Red Hati sõnul peegeldab see tõenäoliselt seda, et paljud organisatsioonid on otsustanud, kus nende rakendused saavad kõige tõhusamalt töötada.

    ​"Ei laialdane repatrieerimine avalikest pilvedest ega andmekeskuste sulgemine olemasoleva töökoormuse jaoks pole norm," ütles Red Hat aruandes.

    ​EMEA-s teatas uuring, et 10% IT-juhtidest ütles, et käitavad enda hallatavaid rakendusi avalikus pilveinfrastruktuuris, 40% ütles, et kasutavad hübriidset lähenemist, samas kui 47% ütles, et käitavad oma rakendusi kohapealsel IT-infrastruktuuril.

    ​Vaadates põhjuseid, miks otsustati kasutada ühte tüüpi infrastruktuuri teisele, ütles Red Hat, et kohapealse juurutamise puhul olid peamised liikumapanevad jõud seotud andmetega, nagu andmete suveräänsus, andmete privaatsus ja üldine andmeturve.

    ​Uuring näitas, et kulukasu tõi välja rohkem kui veerand IT-juhtidest, kes ütlesid, et käitavad rakendusi kohapeal. Veidi suurem arv IT-juhte ütles aga, et avaliku pilve ja hübriidpilve infrastruktuuri kasutamise peamine põhjus on kulukasu.

    ​Red Hat leidis, et hübriidpilvi kasutavad inimesed eelistasid IT-agilityt. Uuring teatas, et 41% küsitletud IT-juhtidest ütles, et paindlikkus oli üks peamisi põhjusi, miks nad valisid rakenduste juurutamisel hübriidse lähenemisviisi. Seevastu vaid 17% ainult kohapealsetest kasutajatest viitas paindlikkusele.​

    ​​Vaadates rakenduste arendamist kõigis piirkondades, ütles 41% IT-juhtidest, et moderniseerimine on nende peamine rakenduste arendamise prioriteet. Red Hat märkis, et üks küsitlusandmete üllatusi on see, et tehisintellekti ja masinõppe (AI/ML) rakenduste ning turvaliste kodeerimistavade/tööriistade loomine oli kõigis geograafilistes piirkondades üsna kaugel.

    ​​„Tänased rahastamise prioriteedid ei kajasta alati ettevõtte teatud kategooriatele omistatavat kaalu, kuid turvalised kodeerimistavad/tööriistad peegeldavad sellegipoolest selle kategooria mitmepunktilist langust võrreldes eelmise aastaga, mis omakorda oli mitmepunktiline langus võrreldes eelneva aastaga. "Ütles Red Hat.

    ​​Uuring teatas ka, et digitaalse ümberkujundamise edu tõkked on viimase paari aasta jooksul püsinud suhteliselt järjepidevad. Manuaalsed protsessid või IT-toimingud, tehniline võlg ja oskuste või talentide lüngad on endiselt peamised valdkonnad, mis takistavad IT-juhtide digitaalse ümberkujundamise algatusi. Siiski leiti uuringust, et manuaalseid protsesse nimetati takistuseks sagedamini Ameerikas ja harvemini EMEA-s.

    ​​Red Hat ütles: "Kuna automatiseerimine on paljudes IT valdkondades nii silmapaistev teema, pole üllatav, et ettevõtted hakkavad paljudes valdkondades automatiseerima, kuna turvalisuse automatiseerimine, pilveteenuste automatiseerimine ja teenuste osutamise automatiseerimine on esirinnas. tuleb rahastamisele."

    ​​Vaadates IT-eelarvete jaotamist, teatas Red Hati uuring, et EMEA IT-juhtide rahastamisprioriteedid on pilvehaldus (62%), andmekeskuste konsolideerimine (35%) ja pilvekulutuste optimeerimine (32%).

    ​​Kui küsiti nende rahastamisprioriteetide soovitud tulemuste kohta, leidis Red Hat, et küsitletud IT-juhid soovisid muuta oma organisatsiooni turvalisemaks ja tõhusamaks. Peaaegu pooled (43%) EMEA IT-juhtidest ütlesid, et investeerivad parema turvalisuse ja andmekaitse saavutamiseks. Veel neli 10-st (42%) ütlesid, et loodavad saavutada suuremat tõhusust.​


    https://www.computerweekly.com/news/...mise-and-cloud
Töötlen...