Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Tehnikakonsortsium teeb koostööd Vodafone'iga, et juurutada reaalajas avatud RAN-i massiivne MIMO

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Tehnikakonsortsium teeb koostööd Vodafone'iga, et juurutada reaalajas avatud RAN-i massiivne MIMO



    Kiibitootjad, tehnoloogiafirmad, võrguteenuse pakkuja ja telco meeskond, kes demonstreerivad avatud virtualiseeritud raadiojuurdepääsuvõrke ja 5G Core virtuaalset kasutajatasandi funktsiooni, kasutades käepõhiseid protsessoreid.

    1 — NEC Corporation on koos Armi, Qualcomm Technologiesi, Red Hati ja Hewlett Packard Enterprise'iga (HPE) edukalt demonstreerinud oma avatud virtuaalse raadiojuurdepääsuvõrgu (vRAN) ja 5G Core virtuaalse kasutajatasandi funktsiooni (vUPF) toodete täielikku toimimist. teenuses, mis on optimeeritud nii serva- kui ka andmekeskuste kogukulude (TCO) ja energiatõhususe jaoks.

    ・Võrgu jätkusuutlikkus on jätkuvalt ülioluline prioriteet, arvestades hüppeliselt kasvavat liiklusnõudlust ja sellega seotud töötlemisvõimsuse nõudeid. Partnerid rõhutasid, et juhtivate tehnoloogiate vaheline innovatsioon on oluline, et aidata kiirendada jätkusuutlikkuse kasvu kaubandusvõrgus, mida tähistab verstapost.

    ・Demonstratsioonil kasutati kommertskeskkonnaga samaväärsetes tingimustes HPE ProLiant servereid, mis töötasid Arm Neoverse'il põhinevaid protsessoreid ja Qualcomm X100 5G RAN-i kiirendikaarti koos Red Hat OpenShiftiga.

    ・NEC-i avatud vRAN ja 5G Core vUPF, mis on juurutatud vCU-ga samasse serverisse, on pilvepõhised rakendused, mis vastavad O-RAN Alliance'i ja 3GPP standarditele. Need toetavad mitut serverit ja virtualiseerimisplatvormi ning on paindlikud ja skaleeritavad mitmesuguste võrgustsenaariumide ja konfiguratsioonide jaoks.

    ・Partnerid ütlesid, et reasisese kiirendi kasutamine on näide avatud RAN-ist, mis võimaldab mitme tarnijaga maastikku, kasutades kaasaegseid võrguseadmeid ja töökoormusele optimeeritud arvutusi, mis ei sõltu CPU arhitektuurist, mitte aga kogu töökoormuse töötlemine pärand-, ühekordsel - tarnija varustus.

    ・Selle demonstratsiooniga ütles NEC, et tema mobiilse virtualiseerimise tarkvarakomplektid (Open vRAN ja vUPF) on samuti tõestanud suurt paindlikkust ja kaasaskantavust erinevate serverite ja virtualiseerimisplatvormide vahel.

    ・Ettevõte lisas, et edukalt demonstreerides kõnetöötlust ja pakettsidet kommertskeskkonnaga võrdväärsetes tingimustes ning kasutades Arm-põhiseid servereid ja X100 täiustatud energia- ja ruumisäästuga, laiendatakse Arm-põhiste serverite rakenduste valikut veelgi. , mis kinnitab potentsiaali oluliselt vähendada mobiilsidevõrkude TCO-d.

    2 — Üks ettevõte, mis on olnud avatud RAN-i teenuste juhtiv pooldaja, on Vodafone, mis on just alustanud kaubandusliku Open RAN-i kasutuselevõttu Rumeenias.

    ・2023. aasta augustis alustas ettevõte Open RAN-i kaubanduslikku levitamist 2500 kohas Ühendkuningriigis ja on nüüd teatanud NEC Massive MIMO tehnoloogia kasutuselevõtust reaalajas avatud RAN-i saidil piirkonna edelaosas, mis asendab olemasoleva tehnoloogia. . Installimine on täielikult integreeritud olemasolevasse OpenRAN-i pinu.

    ・Vodafone'i meeskond katsetab ja optimeerib nüüd tehnoloogiat, enne kui see kasutusele võetakse mitmel uuel saidil, et toetada suuremaid liiklusnõudeid.

    ・"Vodafone soovib näha räniarhitektuuri ökosüsteemi mitmekesistamist ARM-põhise avatud RAN-i platvormi demonstreerimisega, mis laiendab energiatõhusate arvutuslahenduste valikut," ütles Andy Dunkin, ettevõtte Open RAN RF ja digitaalse platvormi arendusjuht. . "Armipõhise arhitektuuri küpsus koos kvaliteetse NEC vRAN-i ja Qualcommi kiirendusega näitab jätkuvaid edusamme Open RAN-i tarkvara ja riistvara koostalitlusvõimes."


    https://www.computerweekly.com/news/...N-Massive-MIMO
Töötlen...