Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Ericsson, Telefónica väidavad, et defineerivad 5G kasutuskogemuse nõudmisel tükeldamisega uuesti

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Ericsson, Telefónica väidavad, et defineerivad 5G kasutuskogemuse nõudmisel tükeldamisega uuesti



    Telco ja juhtivate sidetehnoloogiate kontseptsiooni tõestus pakub mobiilitarbijatele parimat teeninduskogemust, parandades 5G teenuste jõudlust.

    1 — Kuna juhtivad sideoperaatorid tormavad kasutusele võtta täiustatud 5G-võrgud üle oma jalajälgede ja kasutada ära nende loomupäraseid omadusi, nagu võrgu tükeldamine, on Telefónica lõpetanud koos Ericssoniga „ verstaposti”, et määratleda ja testida esimene tellitav protsess, mida tarbijad saaksid kasutada. kogege esmaklassilist 5G-võrguühendust täiustatud jõudlusomadustega.

    ・Madriidis 5TONICu laboris testitud ja esmakordselt MWC 2024 näitusel näidatav kontseptsiooni tõend (PoC) väidetavalt "esindab tarbijakogemuse jaoks uut innovatsiooni ajastut". Saadaval Android 14 platvormidel, see "võimaldab tellijatel täiustada teenust oma seadmetes ajapiiranguga lisatasu tellimuste kaudu, mis on saadaval nõudmisel", mida tarnitakse Telefonica pakutava võrgu spetsiaalse osa kaudu. Operaator ütles omalt poolt, et kaasatud tehnoloogia annab talle võimaluse pakkuda abonentidele sihipäraseid esmaklassilisi viilutamispakette.

    ・Tellimusprotsess määratleti 2023. aasta juuli spetsifikatsioonis GSMA TS.43 ning see on välja töötatud ja rakendatud koostöös Telefonica võrgu, Android OS-i seadmetes ja Ericssoni vahel, kes tarnib aluseks olevat võrguarhitektuuri, sealhulgas selle turvalise õiguse serveri (SES). Ericsson Charging'i kasutatakse 5G viilutamise rahaks teenimise tagamiseks.

    2 — Ericssoni ja Telefónica võrgu viilutamise projekt keskendus esmalt kõigi võrgu viilutamise võimaluste tutvustamisele ja sellele, kuidas dünaamiline võrgu viilutamine täieliku teenuse orkestreerimiseks võib automatiseerida kogu protsessi alates lõikude kujundamisest kuni lõikude konfigureerimiseni. Aastatel 2021 ja 2022 seadis koostöö prioriteediks ettevõtete kasutusjuhtumid ja selle, kuidas saaks rakendada võrgu viilutamist, et tagada tööstuslikuks kasutuseks vajalikke ressursse. 2023. aastal laiendas koostöö oma fookust tarbimise ja monetiseerimise hõlbustamisele, tehes koostööd teiste peamiste partneritega.

    ・"See töö on samm edasi Telefonica kliendi teekonnal viilutamise suunas, mis võimaldab elamuturul võrguvarade raha teenida," ütles Cayetano Carbajo, Telefónica CTIO tuuma- ja transpordidirektor. "See mehhanism võimaldab nõudmisel seansipõhiseid teenuseid, mis on seotud kohandatud kogemuse kvaliteediga. Telefonica on rahul Ericssoni tehnoloogia ja paljude seadmetootjate, nagu Google Pixel, Samsung Electronics ja Xiaomi Technology, saavutatud küpsustasemega.

    ・Ericssoni lahendusvaldkonna äri- ja operatsioonide tugisüsteemide juht Mats Karlsson lisas: „See uus lähenemine võrgu viilutamisele, mis kasutab Ericssoni dünaamilist võrgulõikust uuenduslikult, kujutab endast Ericssoni ja Telefónica käimasoleva võrgu viilutamise teekonna olulist verstaposti. viia tarbijakogemus uutele innovatsioonikõrgustele.

    ・"See võimaldab tellijatel näiteks pääseda otseülekande ajal juurde eksklusiivsele interaktiivsele sisule või tellida esmaklassilisi kogemusi konkreetsete sündmuste ajal, mis hõlmavad võrgulõigu kasutamist."


    https://www.computerweekly.com/news/...demand-slicing​​
Töötlen...