Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Microsoft leiutab ERP uuesti ettevõtte täielikuks integreerimiseks

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Microsoft leiutab ERP uuesti ettevõtte täielikuks integreerimiseks



    Microsoft pakub täielikku ühtset ettevõtteteenuste teenust alates infrastruktuurist kuni kaugtöötajani, mida toetab AI.

    1 — Peaaegu aasta on möödunud sellest, kui Microsoft teatas, et lisab oma tehisintellekti mootori Copilot oma Dynamics 365 ettevõttetarkvara tööriistade komplekti.

    ・Väites, et see on "maailmas esimene", sai Microsoft kiiresti kasu kasvavast huvist generatiivse tehisintellekti (GenAI) vastu pärast OpenAI ChatGPT käivitamist 2022. aasta lõpus. See ei olnud päris Barbenheimer, kuid andis tooni sellele, mis oli tulema – Microsoft võimendab oma investeeringuid selle täieliku integratsiooni idee edendamiseks.

    ・Nagu Technology Evaluation Centersi tööstusharu põhianalüütik Predrag Jakovljevic jaanuaris ajalehele Computer ütles, on sel aastal esile kerkimas kontseptsioon, kus ettevõtte ressursiplaneerimine (ERP) toimib keskse registrisüsteemina, samas kui integreeritud tööriistad võimaldavad rohkem ühendatud tööjõudu. toimib tegevussüsteemina.

    ・"Näete, et paljud ERP-müüjad võitlevad selles ruumis oma integratsiooni- ja automatiseerimisplatvormidega," ütles Jakovljevic, "ideega, et rohkemate andmete koondamine ERP-platvormi alla on parem kui andmete salvestamine Näiteks Amazon S3.

    ・See on väga Microsoft. Ettevõttel on ajalugu uutesse kategooriatesse turgutanud ja oma nina toppinud, turge uuesti leiutanud, varvastele tallata ja lõpuks ühel või teisel viisil edu saavutanud.

    ・Eelkõige on pilv andnud Microsoftile näiliselt uue hingamise. Sarnaselt SAP-ile ja Oracle'ile on Microsofti hiljutised tulemused pilvetulude osas olnud julgustavad, kuna Dynamicsi toodete ja pilveteenuste tulud on kasvanud 21%. Samuti, nagu Oracle ja SAP (ning Infor ja Epicor selle asja puhul), peetakse Microsofti ERP liidriks vastavalt Gartneri Magic Quadrant pilve ERP-le tootekesksetele ettevõtetele.

    ・Kuigi Dynamics 365 on osa laiemast tööstusharu tõukest suurema pilvepõhise ERP-teenuste pakkumise poole, usub Forresteri asepresident ja peaanalüütik Liz Herbert, et Microsoft on manööverdanud end heale positsioonile. Ta ütles, et Dynamicsi platvorm ja koostöö on võimaldanud Microsoftil "oma ärirakendusi eristada". Tähtis pole ainult osade kvaliteet, vaid nende osade summa, mis mõjutavad müüki ja klientide kogemusi.

    ・"Selle Dynamicsi portfell ei kasuta mitte ainult populaarset platvormi (infrapilv, arendajatööriistad jne) ja koostöötööriistu (e-post, meeskonnad jne), vaid ka tipptasemel elemente, nagu HoloLens ja Cortana," lisas Herbert. Veelgi olulisem on see, et Microsofti klientide hulgas on tohutult vangistatud publik, kes juba tunnevad platvormi ja tehnoloogiat ning kellel on Microsoftiga juba lepingud ja tarnijasuhe – see muudab ärirakenduste müümise lihtsamaks.

    ・See on oluline Microsofti jaoks, kes ei näeks end kunagi traditsioonilises mõttes Oracle'i või SAP-i otsese konkurendina. Loomulikult on see SAP-i partner. Nagu Herbert märgib, pole Microsoft Dynamics olnud nii edukas suurettevõtete juurutamisel, kus SAP ja Oracle endiselt domineerivad.

    ・Ta ütles: "Microsoftil on suur partnerlus SAP-iga, et toita osa oma RISE-i juurutustest, ning teenib seega palju raha ja turustab SAP-i. Microsofti enda tegevjuht on koos SAP-iga partnerlust edendanud. Microsoft on ajalooliselt SAP-i ise käitanud ERP-na.

    ・Rob Cottrill, digitaalse ümberkujundamise ja integratsiooniäri ANS-i tehnoloogiadirektor, usub, et Microsofti eesmärk on arendada Dynamicsi ümber ökosüsteemi, lisades: "Microsoft töötab selle nimel, et luua omavahel ühendatud teenuste ökosüsteem ja lihtsustada andmete liikumist selles ökosüsteemis. Andmed on meie töö, tegutsemise ja otsuste tegemise aluseks.

    ・Oma pilveteenuse omamine on siin olnud ülioluline. Azure on selle eesmärgi saavutamisel ülioluline.

    ・"See toetab kõike, mida Microsoft pakub, ja on selle teenuste põhiline ehitusplokk," ütles Cottrill. „Microsoft soovib, et kasutajad oleksid tema ökosüsteemis, mis seejärel pakub lihtsat ristliikumist oma teistele teenustele. Peaaegu kõik organisatsioonid kasutavad praegu M365.

    ・„Teenuste integreerimine muudab Dynamics 365 kasutuselevõtu ja seejärel Azure'i andmeteenustega liitumise lihtsaks. Olenevalt sellest, mida teete oma andmetega CRM-is [kliendisuhete haldamine] või CRM-is, kui see on ühendatud muude rakendustega, toetute integreerimisel ka Azure'i teenustele.

    ・Cottrill usub, et Microsofti strateegia on pakkuda seda, mida ta kirjeldab kui "nende teenuste lihtsat üleminekuteed nende enda teenustele". Seda seetõttu, et migratsioon on iga uue teenuse kasutuselevõtu kõige kulukam ja riskantsem osa.

    2 — AI haarab ohjad

    ・Sarnaselt Oracle'ile ja SAP-ile on Microsoft viimase aasta jooksul integreerinud tehisintellekti oma ERP-sse. Tricentise AI ja ML-i asepresident Dave Colwell soovitab, et vähemalt paberil võib see olla ainult hea.

    ・"ERP-rakendused on ettevõtte kesknärvisüsteem, mis korraldab hoolikalt oma tegevuse kõiki aspekte," ütles Colwell. "Generatiivne AI integreerub sellesse süsteemi nagu täiustatud närvivõimendi, suurendades oluliselt selle võimet töödelda teavet, ennustada tulemusi ja teha otsuseid."

    ・Colwell jätkab, et GenAI roll ERP-rakendustes on "transformeeriv", kuna see võimaldab automatiseerimise taset, mida sõltumatute rakendustega oleks raske saavutada. Ja see on kindlasti koht, kus Microsoft tahab elada.

    ・Nagu Cottrill ANS-ist märgib: „Kliendid ei tea tegelikult, mida digitaalse ümberkujundamise puhul otsida, kuna see on segane termin, mis ei kajasta täpselt antud ülesande väljakutseid ja väärtust. Kliendid tahavad kahtlemata paindlikkust, aga ka järjepidevust ning hakkavad oma rakendusi ühtlustama, samal ajal kui nad digitaalselt vanadest süsteemidest eemalduvad.

    ・See on Microsofti peamine territoorium. Adam Stewart, Dynamics 365 finants- ja tarneahel – Microsoft UK turuliidriks, ütles: „Asudes tehisintellekti ajastut, on tugeva pilvefondi loomine hädavajalik, et varustada ettevõtted taristuga, mis on vajalik tehisintellekti võimaluste võimendamiseks ja omaksvõtmiseks. eelseisvad innovatsioonilained.

    ・Stewarti sõnul leiutab kaaspiloot ERP-maailma, nagu me seda tunneme, lisades, et see võib andmehoidjaid lagundada ja andmed muuta kasutatavaks intelligentsuseks. See avab klientidele ka pilve, andes neile veel ühe põhjuse minna väljaspool äripinda. Ja see on võtmetähtsusega. Otsuste tegemise keerukuse kaotamine on vastuvõtmise ja edusammude aluseks.


    https://www.computerweekly.com/news/...se-integration

    ​​​
Töötlen...