Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

MWC 2024: Orange Business ja Cisco meeskond saavutavad null-eesmärgid

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    MWC 2024: Orange Business ja Cisco meeskond saavutavad null-eesmärgid



    Telco võrguhiiglane ja äriteenuste osakond moodustavad koostööpartnerluse, et kiirendada kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamise eesmärkide saavutamist, hõlmates ringmajanduse parimaid tavasid.

    1 — Plaanis, mis kujutab endast mõlema ettevõtte jaoks esimest, nende partnerlust süvendades ja andmete jagamist, mis aitab kaasa nende null-eesmärkide saavutamisele, on Orange Business ja Cisco allkirjastanud vastastikuse mõistmise memorandumi (MoU) ühise tegevuskava kohta, mille eesmärk on vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid.

    ・Mõlemal ettevõttel on ambitsioonikad null-eesmärgid ja muud lähiaja eesmärgid, mis on seotud heitkoguste vähendamisega ja oma äritegevuse arendamisega ringikujuliseks mudeliks. Orange Business on seadnud eesmärgiks vähendada 2030. aastaks oma kasvuhoonegaaside heitkoguseid 45% võrra kõigis valdkondades, kohustudes jõudma 2040. aastaks nullini. Cisco on seadnud eesmärgiks jõuda 2040. aastaks kogu oma väärtusahelas nulli kasvuhoonegaaside heitkoguste hulka ja on samuti seadnud eesmärk on vähendada 2030. aastaks 30% võrra ostetud kaupadest ja teenustest, eelnevast transpordist ja jaotusest ning müüdud Cisco toodete kasutamisest tulenevat absoluutset Scope 3 heitkogust.

    ・Väidetavalt on vastastikuse mõistmise memorandum tekkinud selleks, et tunnustada vastastikust sõltuvust nii ettevõtete kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamise eesmärkide saavutamisel kui ka arusaamist, et edu kiirendamiseks on vaja uut tüüpi koostööpartnerlust. Mõlemad organisatsioonid loodavad, et vastastikuse mõistmise memorandum kujutab endast esimest paljudest koostööprojektidest, mille eesmärk on neto-null mudelid.

    ・Vastastikuse mõistmise memorandum näeb ette, et ettevõtted nõustuvad looma Cisco tooteid integreerivate Orange Businessi lahenduste kasvuhoonegaaside heitkoguste lähtetaseme, võimaldades mõlemal organisatsioonil mõõta kasvuhoonegaaside heitkoguseid oma jagatud portfellis.

    ・Cisco ja Orange Business on varem töötanud koos mitme ühise jätkusuutlikkuse algatuse kallal, sealhulgas nutika kontorilahenduse loomisel, mis on loodud konverentsiruumide paremaks haldamiseks, kasutajakogemuse parandamiseks ja energiatarbimise ennetamiseks optimeerimiseks.

    ・Ettevõtted on teinud koostööd ka Prantsusmaal Marseille's Orange Velodrome'i energiasäästualgatuse raames, töötades välja lahenduse, mis muutis alati sisselülitatud Wi-Fi võrgud tellitavateks süsteemideks.

    ・Lisaks kasutab Orange Business Cisco-põhist Flexible SD-WAN One Box tehnoloogiat, ühendades mitu marsruutimisfunktsiooni üheks üksuseks, vähendades keskkonnamõju ja energiatarbimist enam kui 70%.

    ・Vastastikuse mõistmise memorandum sisaldab mitmeid olulisi fookusvaldkondi: kasvuhoonegaaside heitkoguste trajektoor; toodete ja teenuste süsinikdioksiidi mõju; rõhuasetus ringmajanduse programmidele ja põhimõtetele; ning ökodisainiga tulevikutooted ja lahendused.

    ・Cisco ja Orange Business eesmärk on luua Orange Businessi kasutatavate Cisco toodete kasvuhoonegaaside heitkoguste trajektoor. Mõlemad partnerid kasutavad jagatud andmeid, et aidata hinnata kasvuhoonegaaside heitkoguseid seoses Orange Business lahendustega, mis integreerivad Cisco tehnoloogiat eesmärgiga vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid.

    ・Samuti püüab Cisco pakkuda Orange Businessile andmeid Orange Businessi müüdavate toodete hinnangulise süsiniku jalajälje kohta. See on loodud selleks, et Orange Business saaks integreerida need andmed oma heitkoguste arvutustesse, et hinnata Cisco tooteid integreeriva Orange'i lahenduste portfelli üldist süsiniku jalajälge. Teooria on see, et Orange Business saab seejärel anda oma klientidele hinnangu nende tarnitud toodete ja lahenduste koguheite kohta.

    ・Samuti on ettevõtted nõustunud suurendama ringmajanduse põhimõtete ja tavade kasutuselevõttu Orange Businessi ja selle klientide poolt. Seda tehakse kahe kanali kaudu, esmalt soodustades taastöödeldud seadmete ostmist Cisco Refresh programmi kaudu, seejärel Cisco tagasivõtmis- ja taaskasutusprogrammi kasutuselevõtu kaudu, mida hõlbustab Orange Business.

    ・Lõpuks on ettevõtted võtnud endale kohustuse püüda uurida erinevaid viise ökodisaini põhimõtete integreerimiseks toodetesse ja teenustesse. Sel eesmärgil pakub Cisco Orange Businessile oma toodete elutsükli analüüsi andmeid, kui need on saadaval. See aitab Orange Businessil saavutada oma eesmärki pakkuda klientidele 100% ökodisainiga lahendusi.

    ・"Jätkusuutlikkus on põimitud kõiges, mida me Ciscos teeme, alates meie tootearendusest, meie tegevusest ja lõpetades partnerlussuhetega," ütles Cisco juhatuse esimees ja tegevjuht Chuck Robbins. "Meil on agressiivne ajakava, et jõuda neto nullini ja meie partnerlus Orange Businessiga on suur samm selles suunas. Andmete ja parimate tavade jagamisega vastutame oma ühiste eesmärkide ja missiooni eest ning loodetavasti inspireerime teisi meiega sellel teekonnal ühinema.

    ・Orange Businessi tegevjuht Aliette Mousnier Lompre lisas: „Orange Group on pühendunud sellele, et aastaks 2040 oleks null. Orange Businessis toetame nii oma ettevõtte kliente kui ka partnereid nende muutumisel vastutustundlikuma majanduse ja ühiskonna juhtimiseks. Julgustame kõiki sidusrühmi kaasama keskkonnateemasid oma igapäevaste protsesside ja tegevuste põhiprioriteedina. Koos Ciscoga saame neid ambitsioone juhtida ja rahuldada, et luua ja anda kõigile jätkusuutlikum tulevik.


    https://www.computerweekly.com/news/...net-zero-goals​​
Töötlen...