Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Ericsson ja Intel loodavad kahekordistada avatud RAN-i ja tehisintellekti uuendusi koos Tech Hubiga

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Ericsson ja Intel loodavad kahekordistada avatud RAN-i ja tehisintellekti uuendusi koos Tech Hubiga



    Tech Hub asutab end inkubaatorina edusammude ja uue riistvaratehnoloogia uurimise jaoks, luues avatud, vastupidavaid, jätkusuutlikke ja intelligentseid mobiilsidevõrke, sealhulgas hiljutisi edukaid pilve RAN-kõnesid tulevase Xeoni protsessori abil.

    1 — Ericsson ja Intel teatasid oma Santa Claras asuvas tehnilises keskuses, mis on nende sõnul nende uusim verstapost sidetehnoloogia arenduses.

    ・Alates Tech Hubi koostöö algusest 2022. aasta mais on Ericsson ja Intel uurinud väljavaateid turvalisuse, jätkusuutlikkuse, energiatõhususe ja ökosüsteemi ühislahenduste valdkonnas.

    ・Ettevõtted väidavad oma koostöö tõttu juba mitmeid esimesi, sealhulgas 2023. aasta juunis saavutatud 4. põlvkonna Inteli Xeoni skaleeritavate protsessorite täielikku pilveraadio juurdepääsuvõrku (RAN) koos vRAN Boostiga. Põhineb kolmanda osapoole konteineritel. -as-a-Service (CaaS) platvormil, on väljalase väidetavalt näidanud Ericssoni Cloud RAN tarkvara kaasaskantavust Inteli protsessori põlvkondade vahel.

    ・Ericsson ja Intel teevad koostööd ka tarkvara optimeerimisel, et maksimeerida Intel Xeoni protsessorite sisseehitatud telemeetriavõimaluste eeliseid, et protsessori võimsust dünaamiliselt hallata.

    ・Ettevõtted on laiendanud oma koostööd, et keskenduda tehisintellekti (AI) rakendamisele RAN-i domeenis. Ericsson töötab demokratiseeritud tehisintellekti raamistiku nimel, mis hõlmab kaasaskantavat ja arvutuslikult agnostilist metoodikat tehisintellekti järelduste tegemiseks. Selle lähenemisviisi eesmärk on tagada ressursside tõhus kasutamine kaugemal, vabanedes vertikaalspetsiifilistest piirangutest ja võimaldades mitmekülgsemat AI-rakendust võrgu ökosüsteemides.

    ・Ühine töö hõlmab Inteli vRAN AI arenduskomplekti teadmiste integreerimist, mis võib potentsiaalselt kiirendada rAppsi ökosüsteemi kättesaadavust ning võimendada Ericssoni võrgu automatiseerimist ja optimeerimist.

    ・Ericsson on üks AT&T ja Verizoni juhitava konsortsiumi müüjatest, kes sai riiklikult telekommunikatsiooni- ja teabeametilt (NTIA) auhinna avatud RAN-i testimis-, hindamis- ja valideerimisplaani loomise eest. Võttes kohustuse suurendada investeeringuid võrguinnovatsiooni, eriti avatud RAN-i ja AI-tehnoloogiatesse, kinnitas ettevõte, et Inteli koostöö tugevdab tema pühendumust koostalitlusvõime edendamisele, soodustades tugeva ja avatud RAN-i ökosüsteemi arengut.

    ・"Meie Tech Hubi koostöö hõlmab paljusid Inteli tehnoloogiat kasutavaid pilve-RAN-i täiustusi, mis võimaldavad pilvepõhistes võrkudes uuendusi, ja hiljuti saavutasime oma esimese Cloud RAN-i kõne Inteli Granite Rapids-D protsessoriga," ütles tootepiirkonna võrkude juht Mårten Lerner. Ericssonis.

    ・„Ootame oma ühiste jõupingutuste laiendamist Inteliga, et kujundada AI-tehnoloogiate kasutuselevõttu RAN-is. See hõlmab tööd rAppi arendamiseks mõeldud tehisintellekti arenduskomplekti kallal, et kasutada tehisintellekti töökoormuste jaoks kõige kaugemal asuvat kaubanduslikku riistvara, järgides samal ajal tehisintellekti mudeli järeldamise infrastruktuuri nõudeid.

    ・Dan Rodriguez, ettevõtte asepresident ja Inteli võrgu- ja servalahenduste grupi peadirektor, lisas: „Ericssoni edukas esimene kõne meie Granite Rapids-D protsessorile on erakordne saavutus, mis on tehtud võimalikuks tänu meie ettevõtete tihedale ja pikaajalisele koostööle. samuti Intel Xeoni protsessorile omane tarkvara kaasaskantavus.

    ・"See on järjekordne tõend selle kohta, et Ericsson-Intel Tech Hub on jätkuvalt innovatsioonimootor, mis juhib RAN-i arengus uusi verstaposte ning uurib esilekerkivaid tulevikutehnoloogiaid, nagu tehisintellekt ja uued RAN-i algoritmid."

    https://www.computerweekly.com/news/...-with-Tech-Hub​​​
Töötlen...