Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

MWC 24: Nokia, Inteli meeskond edendab tööstuslikku ja ettevõtete privaatset 5G-d

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    MWC 24: Nokia, Inteli meeskond edendab tööstuslikku ja ettevõtete privaatset 5G-d



    Nokia ja Intel teevad koostööd kompaktse lahenduse kallal, kasutades virtualiseeritud avatud põhiriba tehnoloogiat ja tööstuslikku digiteerimisplatvormi, et optimeerida 5G-ühenduvuse tõhusust ja kulusid väikestes tööstusrajatistes.

    1 — Kuna tööstussektori ettevõtted jätkavad oma sideinfrastruktuuride uuendamist digitaalse ümberkujundamise plaanide elluviimiseks, on oht, et tehnoloogilised lahendused ei suuda väikesemahulisi arendusi asjakohaselt käsitleda.

    ・Selle probleemi lahendamiseks teatas Nokia koostööst Inteliga, et võimaldada oma Digital Automation Cloudis (DAC) kasutada virtuaalse põhiriba võimalusi, et pakkuda väikestele ettevõtetele juurdepääsetavamaid privaatseid traadita lahendusi.

    ・Nokia ja Intel on kindlad, et nende partnerlus võimaldab tõhusalt pakkuda suure jõudlusega ja kuluefektiivseid 5G privaatvõrke rohkematesse tööstusettevõtetesse. Mõlemad ettevõtted ütlesid, et lahenduse ettevõtte eelise RAN-i võimalused on loodud tagama, et väikesemahulistel tööstuslikel juurutustel oleks juurdepääs kompaktsemale 5G privaatvõrgule ja lahendusele, mis vähendab kaabeldus- ja paigaldusnõudeid.

    ・Nokia usub, et kuna ettevõtted rakendavad üha rohkem Industry 4.0 kasutusjuhtumeid, nagu autonoomsed robotid tehases või laos, mis kasutavad ohutuse tagamiseks reaalajas olukorrateadlikkust või null-tõrketootmist, kasutades täiustatud reaalajas videoanalüüsi tõhususe tagamiseks, suureneb nõudlus. kasvab suure võimsusega kohapealseks töötlemiseks.

    ・Kasutades DAC privaatsetes juhtmevabades lahendustes Enterprise Edge RAN-i, teatas Nokia, et suudab veelgi vähendada DAC privaatse traadita (PW) kompakti jalajälge, käivitades põhiriba töötlemise funktsiooni rakendusena oma kohapealse MX tööstusliku serva peal. (MXIE), mida toidavad Inteli 5G lubavad tehnoloogiad, sealhulgas 4. põlvkonna Xeoni protsessorid koos tarkvaraga vRAN Boost ja FlexRAN.

    ・Väidetavalt suudab MXIE, mis on Nokia privaatvõrgulahenduste lahutamatu osa, pakkuda väikeettevõtetele juurdepääsu suurele digitaliseerimisvõimaluste kataloogile juhtivate kolmandate osapoolte opereerimistehnoloogia valdkonnas. Lisaks väidetakse, et MXIE võimaldab ettevõtetel kiirendada oma digitaalset ümberkujundamist väljaspool ühenduvust ning toetab operatiivtehnoloogia andmerakendusi ja töökoormust.

    ・Uue lahenduse abil on tehnoloogiaettevõtted kindlad, et ärikliendid saavad juurdepääsu paljudele kolmandate osapoolte tööstuslikele rakendustele ja ka Nokia enda DAC-Wi-Fi-le, mis võimaldab Wi-Fi-l ja 5G-l tööstusruumides koos töötada. Kliendid saavad kasutada MX Boosti süsteemi, et ühendada Wi-Fi ja 5G, et suurendada jõudlust ja töökindlust, ning äsja turule tulnud MX Workmate ja Nokia Team Comms, mis mõlemad toetavad ühendatud töötajaid.

    ・Väidetavalt võimaldab Enterprise Edge RAN lõppklientidele säilitada juurdepääsu laia spektririba toele ja tõhusale raadioressursside kasutamisele, kasutades samal ajal hajutatud raadiobaastransiiveri jaama arhitektuuri eeliseid.

    ・Kuna privaatsed traadita võrgud peavad sageli kasutama vähem levinud spektriribasid ja 3GPP määrab kindlaks rohkem 5G sagedusalasid, ütles Nokia, et virtuaalne RAN-i arhitektuur pakub rohkem võimalusi ja integreerib DAC PW edasiseks suurendamiseks avatud RAN-i toega kolmanda osapoole raadioseadmeid. lahenduste globaalne haare.

    ・Kuna saidid kasvavad ja kasutusjuhtumeid lisandub, kinnitas Nokia, et ettevõtted saavad lisada rohkem raadioid ja/või võimsust, täiendades lahendust suure võimsusega diskreetse põhiribaseadmega, nagu AirScale.

    ・"Meil on väga hea meel tuua suure jõudlusega privaatne traadita side veelgi rohkematesse tööstusettevõtetesse," ütles Nokia ülikoolilinnaku lahenduste asepresident Stephan Litjens. "Raadio põhiriba töötlemise virtualiseerimisega suurendame MX Industrial Edge'i ressursside kasutamist ja tagame, et väikesemahulised juurutused saavad juurdepääsu meie suure jõudlusega ja väga töökindlatele 5G privaatsete traadita ühenduvuslahendustele."

    ・Dan Rodriguez, Inteli ettevõtte asepresident ja peadirektor võrgu- ja servalahenduste eest, lisas: „5G võimaluste juurutamine Nokia DAC-lahendusse avab võimalused ettevõtetele paljudes tööstusharudes. Selliste lahenduste abil saab 5G-ühenduvust laialdasemalt kasutada väikestes juurutustes, et aidata ettevõtetel oma digitaalset ümberkujundamist kiirendada.



    https://www.computerweekly.com/news/...ise-private-5G​​
Töötlen...