Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Eraldiseisva 5G aeglane kasutuselevõtt ohustab Ühendkuningriigi VKEsid iga-aastaselt 8,6 miljardit naela

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Eraldiseisva 5G aeglane kasutuselevõtt ohustab Ühendkuningriigi VKEsid iga-aastaselt 8,6 miljardit naela



    Ühendkuningriigi telco uuringud näitavad, et tõelise 5G kättesaadavuse puudumine seab väiksemad ettevõtted ebasoodsamasse olukorda võrreldes Mandri-Euroopa kolleegidega, kes kasutavad usaldusväärset ülikiiret ühendust.

    ・Valitsuse skeemide ja erasektori investeeringute tulemusena on Ühendkuningriigi mobiilside leviala lähiminevikus kiiresti oma tiibu sirutanud, kuid Ühendkuningriigi operaatori Vodafone'i uuring hoiatab, et Ühendkuningriigi äritegevusel on oht, et Euroopa rivaalid, kes investeerivad usaldusväärsetesse, ülikiire 5G-ühenduvus kiiremini, mis on suurim oht ​​väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEdele), kes võivad eraldiseisva 5G aeglase kasutuselevõtu tõttu jääda ilma tootlikkuse säästmisest kuni 8,6 miljardit naela aastas.

    ・Supercharging väikeettevõtete uuring tõi välja, kuidas uue 5G eraldiseisva võrgu kiirendatud kasutuselevõtt võib VKEde tootlikkust tõsta. See modelleeris 17 Euroopa riigi konkurentsivõimet seoses väikeettevõtete kasvuga, kasutades kolme mõõdikut: 5G leviala, 5G-toega tehnoloogia kasutuselevõtt VKEde poolt ja 5G kiirused.

    ・Vodafone märkis oma uuringu konteksti asetades, et praegu tegutseb 5,6 miljonit VKEd, mis moodustavad 99,9% Ühendkuningriigi erasektori ettevõtetest. Kirjeldades neid kui kohalike kogukondade tugisambaid, mida nad teenindavad, ja kogu majandust laiemalt, ütles operaator, et ta peab VKEsid keskset rolli töökohtade loomisel, innovatsiooni käivitamisel, piirkondliku majandustegevuse arendamisel, ettevõtluse ja mitmekesisuse edendamisel ning oluliseks muutmisel. Ühendkuningriigi sisemajanduse koguprodukti (SKT).

    ・Kuigi Vodafone rõhutas, et Ühendkuningriik on endiselt üks parimaid riike, kus alustada ja arendada uut äri, selgus uuringust, et teised riigid, nagu Rootsi, Holland, Soome ja Taani, investeerivad usaldusväärsesse ja ülikiiresse 5G-ühendusse. kiirem määr.

    ・Ühendkuningriik on praegu teel Euroopas viies kõige atraktiivsemaks kohaks VKEde jaoks, kes kasutavad tehnoloogiat kasvuks, jäädes taga ainult Taanile, Soomele, Rootsile ja Hollandile. Vodafone võib aga hüpata kõik oma konkurendid teisele kohale – ainult Taani taga –, kui ta suudab kiirendada 5G eraldiseisvate (5G SA) võrkude kasutuselevõttu, mis operaatori sõnul võib anda väikeettevõtetele tohutut majanduslikku kokkuhoidu.

    ・Vodafone soovitas, et väikesed põllumajandusettevõtted võiksid näha, et keskmine põllumees säästab oma aega üle kolme töönädala, kasutades 5G SA-toega tehnoloogiaid (nt pinnase-, ilmastiku- ja seadmete monitorid), mis aitavad säästa tõhusust, tagades, et töötajad saavad tuvastada ja prioriseerida probleeme reaalajas. 5G SA kiire kasutuselevõtt ja selle kaudu võimaldatava tehnoloogia arendamise kiirendamine tooks kogu sektoris kokku üle 37,7 miljoni töötunni aastas. See tooks kaasa 112 miljoni naelsterlingi suuruse aastase tootlikkuse kokkuhoiu ja võimaldaks VKEdel reinvesteerida, aidates kaasa ärikasvule.

    ・Samamoodi saaksid üle kahe miljoni jaemüügisektori töötaja säästa üle 45,3 miljoni töötunni aastas, rakendades 5G SA-toega tehnoloogiaid, nagu asjade interneti varude hooldussüsteemid. Need võimaldavad jälgida laoseisu ja ammendumist, vältides töömahukat käsitsi kontrollimist ja vabastavad töötajaid, et neil oleks aega muude oluliste ülesannete täitmiseks. Selline tehnoloogia võib aidata tootlikkust säästa 1,85 miljardit naela aastas.

    ・Tegevusele kutsudes hoiatati raportis, et tegutsemisvõimalused on piiratud, samal ajal kui digitaalse infrastruktuuri kvaliteet jääb maailmamajanduses konkurentsieeliseks. Selles järeldati, et kuna Ühendkuningriik on ajalooliselt olnud ülemaailmne liider, on oluline, et ta ei jääks nii otsustaval hetkel oma Euroopa rivaalidest maha.

    ・"Ühendkuningriigi VKEd on juba Euroopas ühed arenenumad digitaalsete tööriistade oma ärisse integreerimisel ja me ei tahaks näha, et nad jääksid maha, kuna neil pole piisavat juurdepääsu oma klassi parimale ühenduvusele, nagu 5G eraldiseisev ühendus," ütles ta. Vodafone Business UK tegevjuht Nick Gliddon. „Seetõttu oleme põnevil, et meie ühinemine Three UK-ga võib Ühendkuningriigi majanduse selle üliolulise sektori jaoks avaneda. See võimaldaks meil kiiresti kasutusele võtta riikliku 5G eraldiseisva võrgu, et aidata VKEdel kogu riigis ära kasutada juhtivaid 5G-toega tehnoloogiaid, nagu AI ja IoT, et aidata suurendada nende tõhusust, tootlikkust ja, mis kõige tähtsam, kasvu.

    ・VKEde tugiorganisatsiooni Enterprise Nation tegevjuht Emma Jones lisas: „On oluline, et Ühendkuningriik kasutaks võimalust 5G võrkude täiustamiseks, et luua VKEdele esmaklassiline keskkond kasvamiseks ja laienemiseks. Meie digitaalse infrastruktuuri täiustamine võib luua VKEde jaoks olulisi konkurentsieeliseid ja tootlikkuse kokkuhoidu, tagades Ühendkuningriigi püsimise piirkondlikus konkurentsis ees.

    ・Tina McKenzie, Väikeettevõtete Föderatsiooni (FSB) poliitika ja propageerimisjuht ütles: „Tugev ja usaldusväärne mobiilne ühenduvus on väikeettevõtete arendamiseks ja kasvamiseks hädavajalik. Siiski kuuleme sageli, et ebausaldusväärne mobiilne ühenduvus on väikeettevõtete ja füüsilisest isikust ettevõtjate jaoks endiselt suur takistus ning häirib eriti maapiirkondade tootlikkust.

    ・„Tehnoloogia arenedes on vajadus korraliku ühenduse järele veelgi olulisem. Eraldiseisva 5G kasutuselevõtt kõigis riigi piirkondades kiirelt ja tõhusalt aitab väikeettevõtetel püsida tehnoloogilise innovatsiooni esirinnas, parandades töömahtu ja tagades, et Ühendkuningriik on endiselt suurepärane koht ettevõtte alustamiseks ja juhtimiseks.

    ・"Tõepoolest, 5G, mitte 4G, tuleb eelistada mõnes raskesti ligipääsetavas maapiirkonnas, kus fikseeritud lairibaühendus on mõnikord peaaegu võimatu või põhjustaks füüsilise infrastruktuuri tungimist mõnele meie armastatumale ja kaitstud maastikule," ütles ta. . "Mitte ainult tuleviku, vaid ka tänane tehnoloogia nõuab 5G lubamist – see on oluline tootlikkuse võimaldaja."


    https://www.computerweekly.com/news/...nnual-86bn-hit​​​​
Töötlen...