Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Catchpointi eesmärk on suurendada Google'i pilve vastupanuvõimet Interneti-pinu APM-iga

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Catchpointi eesmärk on suurendada Google'i pilve vastupanuvõimet Interneti-pinu APM-iga



    Kuna töötame üha enam veebis, pilves, äärealadel ja lühiajalise andmetöötluse virtualiseeritud abstraktse maailmas, tahame kuulda selliseid termineid nagu robustsus, rabedate süsteemide puudumine ja igakülgne lähenemine, mis toetab vastupidavust.

    ​Võib-olla pole üllatav kuulda, et New Yorgis asuv seire-, jõudluse optimeerimise ja analüüsiga tegelev ettevõte Catchpoint kujundab end Interneti-vastupidavuse ettevõttena – ja jah, see on stiliseeritud väljamõeldud suurtähtedega ™-ga.

    ​Ettevõte tõi hiljuti turule Google Cloudi Test Suite'i – tööriista, mis on loodud Google'i pilveteenuste täieliku jälgimise hõlbustamiseks erinevatest kliendi valitud lõpp-punktidest, sealhulgas ruumides, muudes avalikes pilvedes ja Interneti lõpp-punktides.

    ​See komplekt on spetsiaalselt välja töötatud pilveteenuse testide konfigureerimise ja haldamise sujuvamaks muutmiseks, et kasu oleks tööjõudlusest ja kasutajakogemusest.​

    ​Test Suite on osa Catchpointi Interneti jõudluse jälgimise (IPM) platvormist, tarkvarast, mis võimaldab näha teie äri ja tulusid mõjutavaid Interneti-aspekte.

    ​Mõelge sellele nagu rakenduse jõudluse haldus (APM), kuid mitte rakenduste virna jaoks, vaid Interneti-pinu jaoks.

    ​Google Cloudi testikomplekt võimaldab IT-meeskondadel juurutada Google Cloudi teenuste jaoks mitu testi, kasutades Google Cloudi ja Catchpointi parimaid tavasid probleemide kiireks tuvastamiseks ja tõrkeotsinguks. Selle disain keskendub Google'i pilveteenuse tõhusa jälgimise keerukuse ja ajainvesteeringute minimeerimisele, muutes selle uustulnukate jaoks kasutajasõbralikuks.

    ​„Meie koostöö Google Cloudiga seisneb põhimõtteliselt võrgu jõudluse jälgimise kogemuse lihtsustamises ja täiustamises ettevõtetele, kes kasutavad Google'i pilveteenuseid. Test Suite for Google Cloud on otsene vastus sellele vajadusele, hõlbustades Google'i pilveteenuste tõhusamat juurutamist ja seireprotsessi sujuvamaks muutmist,“ ütles Catchpointi tegevjuht ja kaasasutaja Mehdi Daoudi. „Ajastul, mil pilvandmetöötlus on ettevõtte tõhususe jaoks ülioluline, on ülimalt oluline tagada optimaalne jõudlus, vastupidavus ja kasutajakogemus keeruka ja täpse jälgimise abil. Meie jätkuv partnerlus Google Cloudiga tõotab tuua selles valdkonnas uusi uuenduslikke lahendusi.

    ​See algatus on osa Catchpointi integreerimisest Google Cloudi võrgu vaatlemispartnerite ökosüsteemi.

    ​"Usume, et Google Cloudi võrgu jälgitavuspartnerite tugev ökosüsteem ei paku mitte ainult valikuvõimalusi, vaid võimaldab teil kasutada ka oma praeguseid vaatlemislahendusi, töövooge ja oskusi, et jälgida tõhusalt oma Google Cloudi töökoormust, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele, sealhulgas hübriid- ja mitme pilve jaoks. juurutamist,” ütles Raj Gulani, Google Cloudi võrgukogemuste tootehalduse direktor.

    ​Test Suite sisaldab eelseadistatud testmalle peamiste Google'i pilveteenuste jaoks, nagu BigQuery, Spanner, Cloud Storage ja Compute Engine.

    ​Need mallid on kohandatavad, võimaldades kasutajatel kiiresti kohandada teste oma konkreetsetele nõuetele, mis on eriti kasulik ettevõtetele, kes vajavad oma pilveteenuste kiiret juurutamist ja jälgimist.​


    https://www.computerweekly.com/blog/...rnet-stack-APM
Töötlen...