Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Omaandmed sihivad SaaS-i varundamist ja pakuvad analüütikat

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    Omaandmed sihivad SaaS-i varundamist ja pakuvad analüütikat



    Kasvava turu sihtimine – SaaS-i rakendused, millel puudub varukoopia – Own Data pakub varukoopiaid, peeneteralisi taasteid ja analüüsi andmesalvedes, mis võivad tuua ettevõttest ülevaate.

    1 — Pilvepõhistel SaaS-i rakendustel ei ole sisseehitatud varukoopiaid, seega peavad kolmanda osapoole tooted selle tühimiku täitma. Samuti ei saa kliendid sageli täit kasu tarkvara-as-a- Service (SaaS) rakendustesse lukustatud teabest, mis võiks pakkuda kliendile väärtuslikku teavet.

    ・See on oma andmete vaade, mis pakub varundamist ja taastamist – väga peene detailsusastmega kuni faili väljadeni – ning lisandväärtuse analüüsi SaaS-i rakendustes loodud andmetele.

    ・Oma turundusanalüüsi direktori Graham Russelli sõnul on Owni missioon kaitsta SaaS-i rakendustes missioonikriitilisi andmeid, mis sageli kujutavad endast piiranguid ja väljakutseid, ning lisavad samal ajal väärtust, pakkudes SaaS-i andmetele paremat juurdepääsu.

    ・Own on üks paljudest SaaS-i ehk pilvest pilve varundamise toodetest ja teenustest, mis on tekkinud selleks, et täita tühimikku, mille on jätnud pilveteenuse pakkujad, kes ei paku SaaS-i rakenduste jaoks päris varukoopiat.

    ・Oma väitel on 6700 klienti ning pakub varundus-, taastamis- ja mõningaid lisandväärtuse analüüsivõimalusi Salesforce.com-is, ServiceNow-s, Microsoft Dynamics 365-s ja Microsoft Power Applicationsis.

    ・"SaaS-i varundamine ja taastamine toimub jagatud vastutuse mudelil, " ütles Russell. „SaaS-i pakkuja hoolitseb võrgu eest ja tagab teatud kättesaadavuse taseme, samas kui klient vastutab platvormi andmete kaitsmise eest.

    ・"Andmete kadu ja korruptsioon on SaaS-i platvormidel tavaline, mis võib olla kasutaja vigade, halva koodi ja korruptsiooni või küberrünnaku tagajärg," ütles Russell, "millel on väga oluline mõju klienditeenindusele, töötajate rahulolule jne.

    ・"Seega on vaja SaaS-i andmeid varundada, klienti muudatustest teavitada ja tõhusalt taastada, ilma et peaks kõike taastama – just seda, mida vaja, näiteks 50 rikutud välja."

    ・Näiteks Salesforce.com pakub tööriistu andmete eksportimiseks, kuid need on piiratud. Seda saab teha ainult kord nädalas ja andmed eksporditakse CSV-vormingus.

    ・"Probleemid seisnevad selles, et kord nädalas ei pruugi andmekao vältimiseks olla piisavalt sagedane ja CSV-st taastamine võib võtta nädalaid," ütles Russell.

    ・Oma Salesforce.com-i varukoopiad kaitsevad kõike, sealhulgas kõiki andmeid ja faile, aga ka metaandmeid.

    2 — Microsoft Dynamics 365-l on piirangud ka natiivsel SaaS-vormil. "Varundusvõimalused on piiratud ja kõik pole kaitstud," ütles Russell. "Samuti peate taastama terved kirjed."

    ・Siin pakub Own taastamise ülimat detailsust, isegi kuni üksikute failide üksikute väljadeni. "Mitte tervet plaati ega mitte midagi," ütles Russell.

    ・Own pakub ka nõudmisel varundamist ja automaatseid skeemi muutmise hoiatusi. Seega, kui luuakse uus objekt või tabel, tuvastatakse see automaatselt ja luuakse varukoopia. Nutikad hoiatused annavad kliendile teada, kui andmed on muutunud.

    ・Russell ütles, et arhiveerimisvõimalused võimaldavad rakendustel tõhusamalt töötada, kuna andmed laaditakse reaalajas rakendustest maha ja see võib võimsuselt raha säästa. Omades on arhiveeritud andmed endiselt kasutajatele nähtavad.

    ・Own pakub ka lisaväärtusega funktsioone, nagu Own Accelerate, mis võimaldab arendajatel, kes vajavad liivakastirakenduste jaoks andmeid, neid külvata, vajaduse korral anonüümseks muuta.

    ・"Tavaliselt võib see olla üsna aeglane ja raske protsess," ütles Russell. "Klient saab teha tootmisandmetest koopiaid, muuta need anonüümseks, määrata eeskirju jne."

    ・Peagi on tulemas Own Discover, kus kliendid saavad varundatud andmeid üle kuulata ja neid äriteabe tööriistadesse sisestada, et toota aegridade analüüse, tehisintellekti mudeleid ja nii edasi.

    Lisateavet SaaS-i varundamise kohta:

    ・Pilvest pilve varundamine – mis see on ja miks te seda (tõenäoliselt) vajate: Elementaarsest pilveandmete kaitsest ei piisa. Mitmed lüngad muudavad äriandmed haavatavaks ja see tähendab, et täiendavat pilvest pilve varundamist tuleks tõsiselt kaaluda.
    ・Podcast – SaaS-i andmekaitse haavatavus ja selle haldamine: Räägime varundus- ja andmehaldusteenuse pakkujaga Cohesity tarkvara-kui-teenusena kasutatavate andmete täiendavatest haavatavustest hübriidpilvekeskkonnas ja sellest, kuidas kõige paremini hallata mitut andmeallikat.


    https://www.computerweekly.com/news/...lytics-insight​​​
Töötlen...