Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

CCS lülitab pärast tarnija vastureaktsiooni sisse G-Cloud 14 kindlustusnõuded

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    CCS lülitab pärast tarnija vastureaktsiooni sisse G-Cloud 14 kindlustusnõuded



    Riigihankeagentuur on tühistanud varasemad plaanid suurendada kindlustuskaitset 20 miljoni naela võrra, mis ähvardas väiksemaid tarnijaid pilvandmetöötluse lepingute sõlmimiseks pakkumast heidutada.

    ・Valitsuse hankeagentuur Crown Commercial Service (CCS) on teinud kannapöörde plaanides suurendada oma pilvandmetöötluse lipulaeva raamistikus tarnijatele nõutavat kindlustuskaitset 20 miljoni naela võrra.

    ・Täna (7. märtsil) avaldatud dokumendis G-Cloud 14 raamistiku potentsiaalsete pakkujate küsimustele vastuseks esitatud teabe värskendamiseks ütles CCS, et tarnijate tagasiside sundis üle vaatama tarnijatele kohustusliku vastutuskindlustuse tasemed.

    ・Kui CCS kutsus eelmisel kuul avalikule sektorile pilveteenuste pakkumist hõlmava lepingu sõlmimiseks pakkumisi esitama, ütles ta, et osalevad tarnijad peavad sõlmima eraldi kutsekindlustuse ja avaliku vastutuskindlustuse, igaüks vähemalt 10 miljonit naela, millele lisandub veel 5 miljonit naela tööandjatelt. ' vastutuskindlustus.

    ・Raamistiku eelmine versioon G-Cloud 13 nõudis ainult osalevate tarnijate tööandja vastutuskindlustust kuni 5 miljonit naela.

    ・G-Cloudi eesmärk on avada valitsuse pilveturg väiksematele tarnijatele, kuid paljud sellised ettevõtted kaebasid, et kõrgendatud nõuded tegid G-Cloud 14-s osalemise liiga kalliks, kuna nõutav katte hulk oli palju suurem, kui nad on varem vajanud.

    ・Pärast seda, kui Computer Weekly avaldas tarnijate mured, võttis CCS vastu ja teatas, et vaatab kindlustusnõuded üle. Väikeettevõtlusminister Kevin Hollinrake kirjutas vastuseks X-i (endise Twitteri) postitusele, mis tõstab esile Computer Weekly loo, kirjutas väikeettevõtlusminister Kevin Hollinrake: "Kabineti kantselei ütles, et asi on käes ja peagi järgneb avaldus."

    ・CCS-i uues värskenduses öeldakse, et tarnijad vajavad nüüd ainult 1 miljonit naela iga avaliku vastutuse ja ametialase vastutuskindlustuse kindlustuskaitset ning 5 miljonit naela tööandja vastutuse jaoks.

    ・Muudatused kehtivad aga ainult kolmele neljast raamistiku osast, millele tarnijad saavad pakkumisi teha. Osa 4, mis katab suuremahuliste üleminekupilveprojektide läbiviimiseks vajalikud tugi-, turva- ja migratsiooniteenused, nõuab endiselt 25 miljoni naela kindlustuskaitset.

    ・Tarnijad seadsid 4. osa väärtuse kahtluse alla pärast seda, kui CCS paljastas, et eelmises G-Cloud 13 lepingus oli alates 2023. aasta märtsis kasutusele võtmisest 4. osa kulutatud vaid 25 000 naela.

    ・Hankekonsultatsioonifirma Advice Cloud tegevjuht Chris Farthing ütles, et CCS näib soovivat väiksemad tarnijad 4. osast välja jätta, hoides kindlustust kõrgel. "Kas see on trend suuremate raamistike jaoks?" ütles ta LinkedIni postituses.

    ・CCS ütles varem Computer Weeklyle, et kindlustusmuudatused olid vajalikud selleks, et viia G-Cloud kooskõlla avaliku sektori lepinguga, mis on standardne mall, mida organisatsioon kasutab raamlepingute koostamisel.

    ・Kuid avaliku sektori leping võimaldab CCS-il, nagu on kirjas selle veebisaidil, "kohandada dokumente üksikute hangete jaoks", mis viitab sellele, et organisatsioon oleks võinud soovi korral muuta kindlustusnõuded väikeste ja keskmise suurusega tarnijate kasuks kaalukamaks. .

    ・Kui kindlustuskaitse algsest suurendamisest teatati, avaldasid mitu tarnijat Computer Weeklyle anonüümselt oma muret.

    ・"Kas CCS mõistab raskusi ja kulusid, mis on seotud 10 miljoni naelsterlingi suuruse kutsekindlustusega, ning kuidas see võib väiksemaid teenusepakkujaid edasi lükata või mõjutada?" küsis üks.

    ・Teine ütles: "10 miljoni naela piirmäär on palju suurem kui kõik, mida oleme kunagi näinud mis tahes hankes, sealhulgas eelmisel aastal koostatud ulatusliku riikliku infrastruktuuri ettepaneku puhul. Oleks tohutult kulukas tõsta meie praegune 2,5 miljoni naela piirmäär 10 miljonile naelsterlingile, et raamistikuga liituda.

    ・Avaliku sektori lepingute analüütiku Tusselli andmed näitavad, et keskmise G-Cloud 13 lepingu väärtuseks hinnati 951 149 naela – see näitab selle edukust väiksemate tarnijate ligimeelitamisel.


    https://www.computerweekly.com/news/...plier-backlash
Töötlen...