Tere tulemast itfoorum.ee portaali!

Tere tulemast meie foorumitele, mis on ühendab endas toredaid inimesi, ideid ja põnevust. Palun registreeruge, kui soovite osaleda.

Liitumiseks meiega on teil mitmeid võimalusi, võite luua konto või liituda mõne sotsiaalmeedia kontoga.

Loo konto

Miks pole mõistlik valida wordpress?

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Sander
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 48

    Küsimus Miks pole mõistlik valida wordpress?

    Kuigi WordPress on üks populaarsemaid platvorme veebisaitide loomiseks, ei pruugi see olla alati parim valik. Siin on mõned põhjused, miks WordPressi valimine pole alati mõistlik:

    1. Turvalisus
    WordPress on avatud lähtekoodiga platvorm, mis tähendab, et kõik saavad seda uurida ja potentsiaalselt leida turvavigu. See muudab WordPressi haavatavaks häkkerite ja pahavara rünnakute suhtes. Kuigi WordPress pakub turvalisuse tagamiseks mitmeid lahendusi, on see endiselt üks turvatundlikumaid platvorme.

    2. Kvaliteet
    Kuigi WordPressil on palju teemasid ja pistikprogramme, ei pruugi need alati olla kõrge kvaliteediga. Mõned neist võivad sisaldada vigu või olla aegunud, mis võib mõjutada teie veebisaidi jõudlust ja turvalisust.

    3. Tehniline oskus
    WordPressi kasutamiseks on vaja teatud tehnilisi oskusi. Kui te ei tunne end mugavalt koodi kirjutamise ja veebisaidi seadistamisega, võib WordPressi kasutamine olla keeruline.

    4. Alati uuendamine
    WordPress vajab pidevat uuendamist, et tagada selle turvalisus ja jõudlus. Kui te ei uuenda WordPressi regulaarselt, võib see muutuda haavatavaks häkkerite ja pahavara rünnakute suhtes.

    5. Kallis
    Kuigi WordPress ise on tasuta, võib see olla kallis, kui soovite kasutada kvaliteetseid teemasid ja pistikprogramme. Samuti võib teil olla vaja maksta arendajatele, et aidata teil veebisaiti seadistada ja hoida.

    Kokkuvõttes võib WordPress olla hea valik mõnele veebisaidile, kuid see pole alati parim valik. Turvalisuse, kvaliteedi, tehnilise oskuse, uuendamise ja kulude osas võib WordPress olla keeruline ja kallis platvorm. Seetõttu on oluline kaaluda erinevaid platvorme ja valida see, mis sobib kõige paremini teie vajadustele ja eelarvele.

    Loodan, et see postitus oli teile kasulik. Kui teil on veel küsimusi, ärge kartke küsida!

    Loodud Notton Digital'i poolt.​​​
    Norby Cloud - Hosting Services in Europe and the UK
    Notton Digital - Digital Agency in Europe and the UK
  • Hendrik
    Uus kasutaja
    • Oct 2023
    • 4

    #2
    Just Pluginatest sõltumine teeb Wordpressi liiga keerukaks. Ma ei olegi arusaanud, kuidas tüüpiline wordpressi koodis arendamine käib. Tundub et ikkagist tehakse uus content system nagu Elementor ja siis luuakse selle plugina abil. Wordpress on tore asi, samas ma eelistan isiklikult ligipääsu koodile. Mul puudub anne Wordpressi koodida.

    Kommentaar

    Töötlen...